Lokalforening

Gribskov lokalforening

Velkommen til Diabetesforeningens lokalforening i Gribskov. Vi arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes – både over for kommunens borgere, politikere og det enkelte menneske med diabetes.

Om Gribskov Lokalforening

Velkommen til Diabetesforeningens lokalforening i Gribskov. Vi arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes – både over for kommunens borgere, politikere og det enkelte menneske med diabetes.

Diabetesforeningens lokalforeninger oplyser om livet med diabetes og tilbyder netværk, foredrag og motionsaktiviteter.

Aktiviteter og arrangementer

  Aktiviteter og arrangementer
 • Generalforsamling 2023

  + -

  Generalforsamling 2023 afholdes torsdag, den 23. februar 2023.

  Sted: Frivilligcenter Græsted, Græsted Stationsvej 8B i Græsted.

  Dagsorden ifølge vedtægterne.

  Forslag til beslutning på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 15. februar 2023

 • Foredrag - "Kurven fuld af Sundhed" om diabetes og hjertet

  + -

  Mandag den 13. marts, kl. 19:00 får vi besøg af aut. klinisk diætist, cand. scient klinisk ernæring, Ulla Bahne. Ulla holder et om inspirerende foredrag om sund livsstil med udgangspunkt i din dagligdag. Ulla har mange års erfaring fra bl.a. Hjerteforeningen samt konsultationer med diabetespatienter.


  Sund mad er vigtigt for regulering af din diabetes og dit hjerte og hjælper med at holde kroppen stærk og give dig god energi til træning. Ved at spise diabetesvenligt og hjertesundt kan du reducere risikoen for at udvikle eller forværre hjerte-kar-sygdom. Hjertesund kost vil også reducere din risiko for forhøjet blodtryk, overvægt og type-2 diabetes. Hjertesund kost er også effektiv hvis du tager kolesterolsænkende medicin. Det skadelige LDL-kolesterol kan i gennemsnit sænkes med 5-15%. Den personlige effekt er meget individuel og den afhænger naturligvis af dine hidtidige mad- og drikkevaner.

  Få ryddet op i kostmyterne og de forvirrende sundhedsbudskaber. Uden løftet pegefinger har du mulighed for at blive guidet til ændring af livsstil på den lette måde via diætistens konkrete råd og ideer, der er lige til at tage med hjem.

  Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

  Det foregår i Frivilligcenter Græsteds lokaler, Græsted Stationsvej 8B i Græsted.

  Alle er velkomne, men vi vil gerne have tilmeldinger enten pr. tlf.: 2342 0869 eller SMS til samme nr.

  Tilmelding senest lørdag, den 11. marts

   


Bestyrelsen

Her kan du se bestyrelsen i Gribskov:

Har du spørgsmål til foreningen, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til foreningen på mail: gribskov@diabetes.dk

Vær med

Vil du være med til at styrke vores arbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for mennesker med diabetes og deres pårørende?

Så er det dig, vi har brug for i vores bestyrelse!

Der er brug for at varetage mange forskellige funktioner og opgaver i vores bestyrelse, og der er med stor sandsynlighed også en opgave, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os og hør, hvordan du kan give en hånd med.