Topbillede T1 Pakken

Få Type 1-pakken på mail for 0 kr.

Bestil Type 1-pakken for 0 kr., og få det nyeste materiale fra Diabetesforeningen. Læs her, hvad du modtager i Type 1-pakken.

Type 1-pakken

Type 1-pakken

Her på siden kan du se, hvad du får i pakken, og bestille den ved at udfylde formularen.

Klik her og få pakken digitalt med det samme

Netværk

Netværk

Læs om netværksgrupperne som er drevet af mennesker som lever med type 1-diabetes. Læs, hvordan du bliver en del af et type 1-netværk i nærheden af dig.

Mentor (1)

Diabeteskammerater & sparringspartnere

Diabetesforeningen har mentorordninger til børn, unge og familier med type 1-diabetes. Vi kalder det 'diabeteskammerater' og 'sparringspartnere'. Vi sørger for kontakten imellem dig og en anden, der kender til livet med diabetes, men du bestemmer, hvad I skal have ud af ordningen. Læs om ordningen i pakken.

Bornefamilie og ungegruppe

Børnefamilie- og ungegrupper

Børnefamiliegrupperne laver aktiviteter for børn med diabetes og deres familier i hver region. Ungegrupperne findes ligeledes i hver region og er for dig, der er ung og har diabetes. 

Find din regionale gruppe og tjek aktiviteterne ud.

Visitkort

Diabetesrådgivernes visitkort

Diabetesrådgiverene repræsenterer 10 faggrupper som er relevante for dig som lever med diabetes. Visitkortet kan du have i pungen eller hænge på køleskabet så du altid har Diabetesrådgivernes telefon nr. ved hånden når spørgsmålene opstår.

T1

Type 1-vejledningen

Type 1-vejledningen, indeholder den vigtigste viden om type 1-diabetes. Læs den fra start til slut, eller brug den som opslagsværk, når du har spørgsmål.