Topbillede T2 Pakken

Få Type 2-pakken for 0 kr.

Bestil Type 2-pakken for 0 kr., og få det nyeste materiale fra Diabetesforeningen. Læs her under hvad du modtager i Type 2-pakken

T2 Samlet

Type 2-pakken

T2 Motivation

Motivationsgrupper

Læs om motivationsgrupperne som er drevet af mennesker som lever med diabetes. Her laves der mad og dyrkes motion. Læs hvordan du bliver en del af din nærmeste motivationsgruppe.

Balancekort

Balancekortet

I Balancekortet har du mulighed for at indskrive dine individuelle mål og aktuelle diabetes tal for i alt fire lægebesøg. Vi håber at Balancekortet kan være med til at huske dig på nuværende diabetes tal og motivere og minde om den fremgang du opnår hen over et år. 

T2 Sundmad

Sund mad

I Sund mad kan du læse om de kostprincipper, Diabetesforeningens diætister anbefaler til mennesker, som lever med diabetes.

Visitkort

Diabetesrådgivernes visitkort

Diabetesrådgiverene repræsenterer 10 faggrupper som er relevante for dig som lever med diabetes. Visitkortet kan du have i pungen eller hænge på køleskabet så du altid har Diabetesrådgivernes telefon nr. ved hånden når spørgsmålene opstår.

T2 Vejledning

Type 2 vejledningen

Type 2-vejledningen, indeholder den vigtigste viden om type 2-diabetes. Læs den fra start til slut, eller brug den som opslagsværk, når du har spørgsmål.