Topbillede T2 Pakken

Få Type 2-pakken for 0 kr.

Bestil Type 2-pakken for 0 kr., og få det nyeste materiale fra Diabetesforeningen. Læs her under hvad du modtager i Type 2-pakken

T2 Samlet

Type 2-pakken

T2 Motivation

Motivationsgrupper

Motivationsgrupperne er drevet af mennesker, som lever med diabetes. Her kan du lave mad, dyrke motion og udveksle erfaringer i hyggeligt fællesskab med andre. Læs hvordan du bliver en del af din nærmeste motivationsgruppe.

Balancekort

Balancekortet

I Balancekortet har du mulighed for at indskrive dine individuelle mål og aktuelle diabetes tal for i alt fire lægebesøg. Balancekortet kan hjælpe dig og din læge til at se udviklingen i dine diabetestal fra gang til gang.

T2 Sundmad

Sund mad til dig med type 2-diabetes

I Sund mad til dig med type 2-diabetes kan du læse om de kostprincipper, Diabetesforeningens diætister anbefaler, når du har fået type 2-diabetes. 

Visitkort

Diabetesrådgivernes visitkort

Diabetesrådgiverene repræsenterer 10 faggrupper som er relevante for dig som lever med diabetes. Visitkortet kan du have i pungen eller hænge på køleskabet så du altid har Diabetesrådgivernes telefon nr. ved hånden når spørgsmålene opstår.

T2 Vejledning

Type 2 vejledningen

Type 2-vejledningen, indeholder den vigtigste viden om type 2-diabetes. Læs den fra start til slut, eller brug den som opslagsværk, når du har spørgsmål.