Diabetesforeningen ansætter erfaren pressechef

Diabetesforeningen har ansat Claus Bøggild som pressechef. Han kommer med +25 års erfaring og skal sætte diabetessagen på dagsordenen.

Claus Pressefoto
03. maj 2023 | Af Eva Tingkær eva@diabetes.dk

Claus Bøggild kommer fra et job som presserådgiver i Lægemiddelindustriforeningen og har været pressechef i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og i Region Hovedstaden samt presserådgiver i Sundheds- og Ældreministeriet.

Før det var han 15 år som journalist og reporter i DR.

- Vi kæmper i Diabetesforeningen for at sætte diabetes på dagsordenen og få flere ind i diabeteskampen. Derfor er vi enormt glade for, at Claus Bøggild med sin mangeårige erfaring vil være med til at løfte vores strategiske mål om mere synlighed yderligere. For med 356.000 danskere, der lever med diabetes, er det en stille sundhedskatastrofe, som skal have mere modstand - og det kræver mediesynlighed, siger Claus Richter, adm. direktør i Diabetesforeningen. 

- Jeg glæder mig til at bruge min erfaring til at kæmpe diabeteskampen. Der er brug for en stærk stemme, der taler på vegne af Diabetesforeningens omtrent 90.000 medlemmer – og jeg glæder mig til at give den stemme mere plads i sundhedsdebatten og over for befolkningen generelt, siger Claus Bøggild.

Claus Bøggild er netop tiltrådt den 3. maj.