Diabetesforeningen indgår samarbejde med Krifa

OBS: Samarbejdet med Krifa er opsagt pr. 27/11. Samarbejdet giver Diabetesforeningens medlemmer adgang til fordele i A-kasse og fagforening for både lønmodtagere og selvstændige hos Krifa. Diabetesforeningen og Krifa ønsker begge at styrke sundhed og trivsel, og håber med samarbejdet at støtte personer med diabetes i at trives på arbejdspladsen.

Krifa Nyhed
23. november 2023 | Af Peter Pears ppe@diabetes.dk

OBS: Samarbejdet med Krifa er opsagt pr. 27/11. Læs mere på nedenstående link:

Klik her og læs om opsigelsen af samarbejdet med Krifa

Samarbejdet mellem Diabetesforeningen og Krifa betyder bl.a., at du som medlem af Diabetesforeningen får 12 måneders gratis fagforening, hvis du samtidig melder dig ind i Krifas A-kasse. Desuden kan du som studerende få gratis A-kasse og fagforening under din studietid samt et gavekort på 250 kr. (kun til unge).

Undersøgelser viser, at vi lige nu taber år på arbejdsmarkedet. For eksempel har kvinder med kort uddannelse og diabetes gennemsnitligt otte år færre på arbejdsmarkedet, sammenlignet med kvinder uden diabetes – og for mænd gælder det syv år. Det betyder dårligere trivsel og færre gode leveår for den enkelte. Det vil Diabetesforeningen lave om på.

– I Diabetesforeningen kæmper vi for, at livet med diabetes ikke skal være en kamp. Vi ved, at personer med diabetes falder tidligere ud af arbejdsmarkedet end gennemsnittet. Og når vi samtidig ved at tilknytning til arbejdsmarkedet er forbundet med bedre trivsel og øget sundhed for den enkelte, er der god grund til at gøre noget ved problemet. En af vejene til at gøre op med denne ulighed er at understøtte voksne med diabetes i arbejdslivet. Derfor giver det mening for os i Diabetesforeningen at indgå et partnerskab med Krifa, siger Claus Richter, adm. direktør i Diabetesforeningen.

Medlemsfordele hos Krifa

Som medlem af Diabetesforeningen får du følgende særrabatter på Krifas ydelser:

  • 12 måneders gratis fagforening ved samtidig indmeldelse i Krifas A-kasse
  • Er du under 30 år og under uddannelse af mindst 18 måneders varighed, får du gratis A-kasse og fagforening, samt et gavekort på 250 kr.
  • Ved køb af lønsikring, får du de første tre måneder gratis, og lønsikringen kan tegnes helt op til dagen før din 64. fødselsdag.

Krifa tilbyder A-kasse-medlemskab, fagforening og lønsikring til både lønmodtagere og selvstændige.

God arbejdslyst hver dag - for alle

Krifa tilbyder dig et medlemskab, der tager udgangspunkt i din konkrete situation. Og du får som medlem blandt andet ubegrænset sparring med arbejdslivseksperter, rabatter på alt fra oplevelser med familien til udvikling af faglige kompetencer, adgang kurser og webinarer og en lang række andre fordele.

– Det glæder mig meget, at Diabetesforeningen og Krifa nu indgår et stærkt samarbejde, hvor vi i fællesskab arbejder for at løfte trivslen på arbejdspladserne for mennesker med diabetes. Vi ved, at god trivsel har betydning for både et aktivt arbejds-, fritids- og familieliv. Det vil vi i Krifa gerne bidrage til, siger Jane Heitmann, formand i Krifa.

Krifa har medlemmer fra alle brancher, så du behøver som medlem ikke at skifte fagforeningsmedlemskab, hvis du ønsker et sporskifte i dit arbejdsliv.

Hør mere om erhvervssamarbejde med Diabetesforeningen hos Kim Thines, Erhvervsansvarlig i Diabetesforeningen, kim@diabetes.dk, tlf. 41 91 88 29.

Netbutik (1)

Rabat og fordelsklub

Som medlem af Diabetesforeningen får du rabat i netbutikken. Her finder du kogebøger, motionsredskaber, druesukker og bøger om livet med diabetes. 
Du får også adgang til fordelsklubben, hvor du blandt andet får rabat hos Thiele, Loop og mange flere!

Klik her og se alle medlemsfordelene