Diabetesforeningen styrker organisationen

Diabetesforeningen udnævner en ny chef for Forretning og Strategi, en ny Politisk chef og vicedirektør som led i at styrke organisationen og løfte diabetessagen yderligere.

Forfremmelse
19. januar 2024 | Af Claus Bøggild clb@diabetes.dk

Diabetes er en sygdom i hastig vækst. Det kræver en stærk patientforening både for at sikre stærke fællesskaber, og en tydelig stemme, der kæmper for bedre liv med diabetes og en fremtid uden diabetes.

For at kunne styrke Danmarks tredjestørste patientforening yderligere udnævnes nuværende marketingchef, Sebastian Erbo Hoffmann til chef for Forretning og Strategi, nuværende politisk chefkonsulent, Signe Riis Andersen udnævnes til politisk chef og nuværende chef for Public Affairs, Eva Tingkær udnævnes til vicedirektør.  

- Diabetesforeningen har de sidste år haft en stærk udvikling og har både oplevet medlemstilgang og er en blevet en mere strategisk synlig politisk stemme. Det arbejde vil vi ikke bare fortsætte, men styrke yderligere. Det kræver et skarpt strategisk og kommercielt sigte, politisk boldøje og stærke lederkræfter, derfor er jeg rigtig glad for, at vi har dygtige kræfter, som kan bidrage til at løfte organisationen og vigtigst diabetessagen yderligere, siger Claus Richter, adm. direktør i Diabetesforeningen.