Jeg kunne først ikke tro, at det var sandt, men så jublede mine sønner og jeg stort

Christopher Stryhn Møller købte det sidste skrabelod hos en ung dørsælger, der solgte lodder fra Diabetesforeningens efterårslotteri, og han blev den heldige vinder af en helt ny bil.

DBF Bilvinder1
01. maj 2024 | Af Laura Marie Rasmussen lar@diabetes.dk

- Det var min ældste søn Alexander på 13 år, der skrabede loddet, og han blev ellevild. Jeg havde købt skrabeloddet et par uger for inden af en ung knægt, der ringede på vores dør, og jeg købte det sidste og eneste lod, han havde tilbage. Og derefter lagde jeg egentlig loddet ind på vores kommode, hvor vi har alt muligt liggende lige fra breve til nøgler og mobilopladere, og der nåede det at ligge en 10 dage, før min søn kom i tanke om det, og vupti, så havde han skrabet tre Toyota-logoer frem, og vi kunne læse med småt på bagsiden, at vi havde vundet en bil!, siger Christopher Stryhn Møller med stor begejstring i stemmen og fortsætter.

- Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk til at starte med. For var det mon rigtigt? Vi har købt lodder mange gange før både hos Diabetesforeningen og andre velgørende formål, men uden at vinde noget, så jeg var nok lidt forbeholden og skulle lige have det bekræftet endeligt før, at jeg kunne juble stort, men mine to sønner de jublede og glædede sig helt vildt med det samme. Og den var sørme god nok.

Sådan fortæller Christopher Stryhn Møller, der en grå og overskyet dag i marts, havde taget sine to sønner Alexander på 13 år og Jeppe 12 år med, da han fik overrakt sin præmie fra Diabetesforeningens efterårslotteri 2023: En Toyota.

image-text
FORÅRSLOTTERI 2024 Huxi

Vær med i lotteriet

Diabetesforeningens forårslotteri fuldt gang, og du kan være med! Hvert år går børn og unge fra klubber og skoler på gaden for at sælge skrabelodder og tjene til det, de drømmer om. Samtidig støtter de børn som Huxi. Sælgerne tjener selv hele 16 kr. pr. lod.

Sønner delte nyheden med lynets hast

For Christophers to sønner havde det længe været et ønske, at familien skulle have en ny bil. Det var dog ikke lige noget, der stod først for på Christophers liste, og som han selv formulerer det, går han: ”Ikke det store op i biler eller bilmærker”.

Derfor var planen også, at deres godt 16 år gamle benzinbil først skulle udskiftes om et par år, når familien havde fået sparret lidt mere op.

- Gevinsten faldt derfor på et tørt sted for flere af familiens medlemmer, så at sige, og vi kunne faktisk ikke helt forstå, at vi var så heldige at vinde. For man deltager hele tiden i alle mulige konkurrencer, men faktisk at vinde. Det havde jeg ikke forestillet mig. Vi har nære familiemedlemmer med diabetes, så jeg kender alt til sygdommen, og har støttet lotteriet gennem flere år, men jo aldrig vundet – og jeg kommer også til at støtte fremover!

Desuden oplevede Christopher, at nyheden om gevinsten spredte sig lynhurtigt, og særligt, da han i frugt- og grøntafdelingen, i det lokale supermarked, blev prikket af en forælder fra sin yngste søns klasse, der ønskede ham tillykke med den nye bil.

- Mine sønner var helt vildt stolte over, at vi som familie havde vundet en bil, og de delte med lynets hast nyheden med deres venner, og nyheden var også nået til forældrene i den lokale Meny, der ønskede mig tillykke – det har jeg ikke prøvet før og det kommer jeg nok heller ikke til igen.

På sommerferie i lotteripræmien

Christopher og familien planlægger, at de skal køre på sommerferie i den nye bil. Det ville de ikke have gjort, hvis det ikke havde været for gevinsten. Han har desuden haft mulighed for at lægge et beløb selv, og derfor har han opgraderet bilen til en elbil, idet de i familien internt havde aftalt, at den næste bil skulle være en elbil, men også en bil, hvor der er plads på bagsædet til de to sønner.

- Vi glæder os helt vildt til at køre sydpå i gevinsten, og på den måde vil vi fejre at vi vandt! Vi er helt klar på at spille med i næste lotteri, siger Christopher Stryhn Møller.

image-text
Huxi Portrait

Du støtter Diabetesforeningen, når du køber lodder

I år er Huxi på 9 år på forsiden af Forårslotteriets skrabelod, og det er bl.a. børn som ham, du støtter. Vi håber, at du har lyst til at spille med.