Publik 56I2326 Web

TV-Galla – Beat Diabetes 'Kampen for livet'

I TV-Galla Beat diabetes - kampen for livet dyster kendte fra Danmark, Sverige og Norge om at samle flest penge ind til diabetessagen. Showet kan ses on demand på Viaplay eller pluto.tv.

TV-Galla - Beat Diabetes 'kampen for livet' 2022 har pr. den 16. november 2022 samlet 785.984 kr. ind til børn og voksne med diabetes i Danmark.

TAK til alle jer, der så med den 13. november på TV3 og bakkede op om #diabeteskampen. Med små som store beløb kan vi i fællesskab skabe forandring.

Sammen kæmper vi for, at diabetes IKKE skal være en kamp.  

Bidragene går bl.a. til børnefamiliekurser, forskning i diabetes, rådgivning, forebyggelse og oplysning.

Indsamlingen fortsætter, da programmet er tilgængeligt on demand på Viaplay og Pluto.tv.

Støtte og oplysning

Kendte fra Danmark, Norge og Sverige dyster om at samle flest penge ind til diabetessagen i de tre lande. Overskuddet går til børnefamiliekurser, forskning i diabetes, rådgivning, forebyggelse og oplysning.

Glæd dig til et show, der også indeholder personlige beretninger fra mennesker med diabetes, diabeteseksperter og optrædener fra nordiske kunstnere.

TV-Galla - Beat Diabetes 'kampen for livet' kan ses på Viaplay eller Pluto.tv.

Se showet gratis på pluto.tv

Har du ikke Viaplay? Følg denne vejledning for at se showet gratis:

  1. Gå ind på hjemmesiden: pluto.tv
  2. Find søgefeltet i toppen til højre
  3. Søg efter: Beat Diabetes
Diabetes Holdfoto Web
TV-Galla Beat Diabetes værter er Peter Jihde (tv.), svensk TV-profil, som har type 1-diabetes, Iman Meskini, medvirkende i den norske TV-serie SKAM samt Rikke Gøransson (th.) kendt fra Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen.

Sådan støtter du Diabetesforeningen til gallashowet

Indsamlingen til TV-Galla Beat Diabetes er løbende 

Du kan støtte holdet, der kæmper for den danske Diabetesforening via støttemodulet her på siden, sende en sms med teksten LIVET til 1416 og støtte med 150 kr., eller støtte med et valgfrit beløb via MobilePay på telefonnummer 315 188.

Tak for din støtte!

Støt op om Diabetesforeningen i Danmark i dysten imod holdene fra Norge og Sverige.

kr

Kender du til alvoren?

Diabetes er den 7. hyppigste dødsårsag i Danmark. Det skyldes sygdommens alvorlige og ofte usynlige følgesygdomme. Men statistikken viser ikke hele billedet. Mange dødsfald på grund af hjerte-kar-sygdom eller nyresvigt skyldes nemlig underliggende diabetes.

I dag har 362.000 danskere diabetes, og det anslås, at hele 467.000 mennesker er ramt af diabetes i 2030. Det er tal, der er til at forstå.

Beat Diabetes - kampen for livet logo

Beat Diabetes Foundation i Sverige gennemfører TV-gallashowet i samarbejde med Diabetesforeningen i Danmark og Norge, samt Svenska Barndiabetesfonden.