Fællesfoto Bussen Web

Se ledige stillinger

Vær med til arbejdet for at sikre mennesker med diabetes og deres pårørende for et godt liv med diabetes – og en fremtid uden.

Det arbejder vi for i Diabetesforeningen

I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. At opdage sygdommen i tide, forebygge at den udvikler sig og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.

10 Adm.Dir I Diabetesforeningen Claus Richter Portrait
Claus Richter, adm. direktør

Diabetes er stille sundhedskatastrofe. I 2030 vil næsten en halv mio. danskere være ramt af diabetes, og mange af dem vil først blive opdaget, når alvorlige følgevirkninger som hjertekarsygdomme allerede har sat ind.

Vi samles om vores fælles mål: at sikre bedre vilkår for personer med diabetes og deres pårørende, for der igennem at sikre et sundere Danmark.

Vi har brug for dig til at kæmpe med os på vegne af mennesker med diabetes og deres pårørende. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads i en moderne patientorganisation med ambitioner og dygtige kolleger

Som ansat i Diabetesforeningen arbejder vi efter devisen; Frihed under ansvar. Som ansat hos os, skal du skal have lyst til at handle for at forandre og selv kunne finde løsninger på stort og småt. Vi er nysgerrige, tør træde nye veje, og er holdspillere, der sætter pris på at samarbejde på tværs og med  mange forskellige fagligheder.

Vi brænder og kæmper alle for vores vision om et godt liv med diabetes – og en fremtid uden.

Velkommen i Diabetesforeningen.

image-text
STRATEGI Diabetesforeningen Forside

Diabetesforeningens strategi 2022-2025

Strategien er blevet til med input fra foreningens medlemmer, frivillige, ansatte, eksterne interessenter, Diabetesrådet og hovedbestyrelsen, og blev vedtaget på Diabetesforeningens repræsentantskabsmøde 2021.

Kontakt Diabetesforeningen

9-15

Mandag

9-15

Tirsdag

9-15

Onsdag

9-15

Torsdag

9-14

Fredag


Linkedin Banner

Følg os på LinkedIn