Bussen I Roskilde

Se ledige stillinger

Vær med til arbejdet for at sikre mennesker med diabetes og deres pårørende for et godt liv med diabetes – og en fremtid uden.

Job i Diabetesforeningen

I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. At opdage sygdommen i tide, forebygge at den udvikler sig og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.

Vi samles om vores fælles mål: at sikre bedre vilkår for personer med diabetes og deres pårørende, for der igennem at sikre et sundere Danmark.

Vi har brug for dig til at kæmpe med os på vegne af mennesker med diabetes og deres pårørende. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads i en moderne patientorganisation med ambitioner og dygtige kolleger.

Som ansat i Diabetesforeningen arbejder vi efter devisen; Frihed under ansvar. Som ansat hos os, skal du skal have lyst til at handle for at forandre og selv kunne finde løsninger på stort og småt. Vi er nysgerrige, tør træde nye veje, og er holdspillere, der sætter pris på at samarbejde på tværs og med mange forskellige fagligheder.

Vi brænder og kæmper alle for vores vision om et godt liv med diabetes – og en fremtid uden.

Velkommen i Diabetesforeningen.

Ledige stillinger

Medarbejdertrivsel i Diabetesforeningen

Som medarbejder i Diabetesforeningen møder du en uformel og energisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt til nærmeste leder, og din trivsel er højt prioriteret. 

Vi har fri kaffe, frugtordning og massageordning, og der er masser af rum til sociale arrangementer.

I Diabetesforeningen tager vi årligt temperaturen på trivslen iblandt medarbejdere. I diagrammet kan du se scoren, vores medarbejdere giver Diabetesforeningen på 1) overordnet arbejdslyst, 2) oplevelse af, at jobbet giver mening, 3) tryghed og tillid fra ledelse, samt 4) balance imellem både arbejds- og privatliv og tid og kvalitet i opgaver. Vi er stolte af, at Diabetesforeningens medarbejdere scorer højere end landsgennemsnittet på samtlige faktorer. 

Kort Til Ledige Stillinger

Diabetesforeningens sekretariat har adresse på Stationsparken 24 - lige ved Glostrup station. 

image-text
STRATEGI Diabetesforeningen Forside

Diabetesforeningens strategi 2022-2025

Strategien er blevet til med input fra foreningens medlemmer, frivillige, ansatte, eksterne interessenter, Diabetesrådet og hovedbestyrelsen, og blev vedtaget på Diabetesforeningens repræsentantskabsmøde 2021.

Derfor kæmper vi #diabeteskampen

I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. At opdage sygdommen i tide, forebygge at den udvikler sig og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.

Målet om, at vores børn og kommende generationer ikke skal kæmpe med en livsomvæltende, livstruende og stigmatiserende sygdom, samler os.

Og der er brug for nogen, der tager kampen på vegne af mennesker med diabetes og deres pårørende. Men så sandelig også på vegne af vores samfund. Diabetes er en stille sundhedskatastrofe, som aldrig har fået den modstand, den fortjener. Derfor insisterer vi på at få den danske befolkning og politikerne ind i diabeteskampen. Nu.