Fællesskab i Diabetesforeningen

Lokalforeninger

Lokalforeningerne i landets kommuner skal virke til gavn for personer med diabetes i den pågældende kommune.

Lokalforeningernes opgaver

Diabetesforeningen tilstræber at have en lokalforening i hver af landets 98 kommuner. Foreningens opgaver består bl.a. i at arrangere foredrag, aktiviteter og netværk for både medlemmer, pårørende og andre med interesse i diabetessagen.

Lokalforeningerne deltager typisk også i de landsdækkende aktiviteter, som Diabetesforeningens sekretariat afholder, såsom skrabelodssalg og Verdens Diabetesdag, som afholdes hvert år den 14. november.

Lokalforeningerne afholder selv arrangementer, der som hovedregel er åbne for alle, uanset om man er medlem af Diabetesforeningen eller blot interesseret i at høre nærmere om diabetes.

Hvad kan du bruge din lokalforening til?

Lokalforeningerne er parate til at rådgive og vejlede om, hvordan du som person med diabetes tackler din dagligdag. F.eks. kan den give dig gode råd til, hvordan du bedst får stillet de rigtige spørgsmål og får en dialog i gang ved næste behandlerbesøg.

Udover rådgivning har du også mulighed for at deltage i foreningens arrangementer og for at få et netværk med andre personer med diabetes.

T2DM Og Motion

Find aktiviteter nær dig

Hver måned planlægges der aktiviteter rundt omkring i Danmark.