Diabetesmagasinet

Medlemsmagasin

Diabetes er Diabetesforeningens magasin til medlemmer. Magasinet udkommer fire gange om året.

Diabetes magasinet i ny ramme

Diabetes Magasinet 02 2023

Velkommen til et helt nyt Diabetes magasin, der er gentænkt i indhold og udseende. Det er sket efter godt 10 år i det gamle look. I det nye design er der mindre mylder, mere ro og skarpere sammenhæng til Diabetesforeningens formål. Formålet med magasinet er at binde mennesker med diabetes, pårørende, foreningen og øvrige interessenter sammen. Det er magasinets stærke ambition – på tværs af alle diabetestyper – at inspirere til at tage del i Diabetesforeningens fællesskab.

I det seneste magasin sætter temaet skarpt lys på, hvordan udviklingen af diabetes og behandlingen af den ser ud i Danmark i dag. Der er altid mennesker bag tallene – derfor sætter Trine Østergaard Thomsen og Lisette Fischer Kirstein ord på at leve med diabetes.

I det nye magasin kan du også læse om:

  • 4-årige Anker, der har Type 1-diabetes og hans optagethed af udstyr
  • Interview med politiker Christel Schaldemose om kørekort-regler
  • Forældrenes egne råd til den bedste dag i institution og skole for børn med type 1-diabetes
  • Livet med type 1 ½-diabetes
  • Kunstig intelligens i sundhedsvæsenet
  • Dilemmaet når den unge med diabetes skal slippes ud i livet og klare egen behandling
  • Ditte på 21, der tager ud på skoler og fortæller om type 1-diabetses
  • Og selvfølgelig medlemsuniverset – hvor du på en overskuelig måde kan se alle de fordele et medlemskab i Diabetesforeningen giver. Få den nyeste viden og fri adgang til diabetesrådgiverne

Magasinet Diabetes

Diabetes er Diabetesforeningens medlemsmagasin. Magasinet sætter først og fremmest fokus på det levede liv med diabetes og give viden og indsigt, der kan støtte en høj livskvalitet. Du møder en masse mennesker i artiklerne, der bidrager til netop det, ved at dele deres historier og erfaring om både kampe og succeser. Magasinet støtter også op om Diabetesforeningens politiske dagsordener og mærkesager. Ligesom det sætter fokus på forskningen. 

Har du ideer til artikler eller spørgsmål til indholdet? Kontakt:

Redaktør, Lisbeth Maindal, lma@diabetes.dk 

Diabetes udkommer fire gange årligt i et oplag på 81.000 til alle medlemmer af Diabetesforeningen og til en lang række samarbejdspartnere og beslutningstagere.  

image-text
 Forside af magasinet Diabetes juni 2021

Få historierne hjem til dig

Som medlem af Diabetesforeningen modtager du det trykte magasin fire gange om året, og ved indmeldelse får du det seneste magasin tilsendt i velkomstpakken.
Tip Info

Magasinet Diabetes som lydbog

På nota.dk kan Diabetesforeningens medlemmer afspille og downloade medlemsmagasinet som lydbog. Kontakt Diabetesforeningens medlemsservice, hvis du gerne vil have adgang til magasinet på nota.dk

Skriv til medlemsservice
image-text
Forsiden af Diabetes Behandler juni 2020

Diabetes Behandler

Diabetesforeningens faglige blad hedder Diabetes Behandler. Her dyrkes det diabetesfaglige fællesskab og forbindelsen imellem Diabetesforeningens medlemmer og behandlere.