Diabetesmagasinet

Medlemsmagasin

Diabetes er Diabetesforeningens magasin til medlemmer. Magasinet udkommer fire gange om året.

Det kan du læse i seneste medlemsmagasin

DIABETES MAGASINET 04 22 Forside

Diabetes er på mange måder en usynlig sygdom. Samtidig en sygdom i kraftig vækst. I dag har omkring 349.000 danskere diabetes. I 2030 estimeres det, at 467.000 danskere vil have diabetes.

Det har en pris. For samfundet. Og for det menneske, der lever med sygdommen hver dag – 24/7. Diabetes er også en ensom kamp for mange.

I forbindelse med at det i november er #diabetesawarenessmonth præsenterer Diabetesforeningen sine første seks stærke ambassadører, som selv har type 1-diabetes inde på livet:

  • Jakob Sveistrup, musiker
  • Elias Munk, skuespiller
  • Christina Krzyrosiak Hansen, borgmester
  • Maria Winther Nørgaard, skuespiller
  • Lasse Dein, musiker og skuespiller
  • Ditte Gråbøl, skuespiller

Med deres personlige historier og stemmer er de nu med til at kæmpe for at kaste lys på de usynlige og uundgåelige diabeteskampe – og for at fjerne de unødvendige.

Magasinet Diabetes

Diabetes er Diabetesforeningens medlemsmagasin. Magasinet sætter først og fremmest fokus på det levede liv med diabetes og give viden og indsigt, der kan støtte en høj livskvalitet. Du møder en masse mennesker i artiklerne, der bidrager til netop det, ved at dele deres historier og erfaring om både kampe og succeser. Magasinet støtter også op om Diabetesforeningens politiske dagsordener og mærkesager. Ligesom det sætter fokus på forskningen. 

Har du ideer til artikler eller spørgsmål til indholdet? Kontakt:

Redaktør, Lisbeth Maindal, lma@diabetes.dk 

Diabetes udkommer fire gange årligt i et oplag på 81.000 til alle medlemmer af Diabetesforeningen og til en lang række samarbejdspartnere og beslutningstagere.  

image-text
 Forside af magasinet Diabetes juni 2021

Få historierne hjem til dig

Som medlem af Diabetesforeningen modtager du det trykte magasin fire gange om året, og ved indmeldelse får du det seneste magasin tilsendt i velkomstpakken.
Tip Info

Magasinet Diabetes som lydbog

På nota.dk kan Diabetesforeningens medlemmer afspille og downloade medlemsmagasinet som lydbog. Kontakt Diabetesforeningens medlemsservice, hvis du gerne vil have adgang til magasinet på nota.dk

Skriv til medlemsservice
image-text
Forsiden af Diabetes Behandler juni 2020

Diabetes Behandler

Diabetesforeningens faglige blad hedder Diabetes Behandler. Her dyrkes det diabetesfaglige fællesskab og forbindelsen imellem Diabetesforeningens medlemmer og behandlere.