Louis Web

Giv et bidrag

Hver uge får 8 børn i Danmark konstateret type 1-diabetes. Hjælp os med at hjælpe dem og de 310.000 danskere med type 2-diabetes – gennem forskning og den rette rådgivning. Dit bidrag gør en forskel.

Støt i dag - og vær med til at kæmpe for, at diabetes ikke skal være en kamp.

kr

Sådan kan du give et bidrag til Diabetesforeningen

Vi er taknemmelige for alle bidrag til diabetessagen. Ønsker du at støtte med et bidrag eller en privat indsamling, kan du gøre det på flere måder. Bidrag op til 17.700 kroner fradragsberettigede.

Diabeteshelt Logo Sort Skrift

Bliv Diabeteshelt - støt fast hver måned

Børn og voksne med diabetes har brug for helte, der kæmper for at sikre et bedre liv for mennesker med diabetes - og for på sigt at komme diabetes til livs. Som Diabeteshelt gør du en forskel hver eneste dag.

Læs mere om at blive Diabeteshelt

Louis Web

Opret indsamling for den du elsker

”Jeg elsker en med diabetes” – det kan flere og flere danskere sige. Elsker du også en med diabetes? Så start din egen indsamling og vær med i kampen for at give familier med diabetes et bedre liv - og en fremtid uden.

Opret indsamling på BetterNow

MP RGB Notm Logo+Type Vertical Blue

Støt via Mobile Pay

Benyt Diabetesforeningens MobilePay nr. 39 949.

Tlf1

Støt via SMS

Send en SMS med teksten DIABETES til 1416 og støt med 100 kr.

Donation3

Støt via bankoverførsel

Benyt Diabetesforeningens konto hos Danske Bank: Reg.nr. 3574, Konto nr. 3574428904.

Facebook Logos PNG19750

Lav en indsamling med Facebook fundraiser

Brug Facebooks egen fundraiser-funktion til nonprofitorganisationer/velgørenhed. Vælg Diabetesforeningen samt det beløb du ønsker at samle ind og den dato din indsamling skal slutte. En Facebook fundraiser vil som udgangspunkt gå til  Diabetesforeningens generelle arbejde.

Start din Facebook fundraiser her

Arthur-Emil

Hver uge får 8 børn i Danmark konstateret type 1-diabetes. Et af de børn er Arthur-Emil, som var blot 11 måneder gammel, da han fik diagnosen. Det resulterede i en helt ny hverdag for Arthur-Emil og hans forældre – en hverdag fuld af usikkerhed.

Heldigvis har 2-årige Arthur-Emil nu fået en insulinpumpe og en sensor, samt vigtig rådgivning og støtte fra Diabetesforeningen. Det har resulteret i en glad og smilende dreng, som Arthur-Emils mor Frederikke beskriver det.

Diabetesforeningen har været med til at sikre, at børn som Arthur-Emil får det udstyr, de har brug for. Og vi kæmper for bedre vilkår i skoler og institutioner, hvor mange børn desværre ofte står alene med ansvaret for at håndtere en kompleks sygdom.

Et af familiens største ønsker er, at andre vil støtte Diabetesforeningens vigtige arbejde.

Hjælp os med at hjælpe børn som Arthur-Emil. Din støtte sikrer familier adgang til vigtig rådgivning, kurser ­og forskning i diabetes, og gør det muligt at kæmpe for bedre vilkår for børnene.

SMS DBF100 til 1416 og donér 100 kr., send et valgfrit beløb på MobilePay til 39 949 (f.eks. 200 kr.), eller vælg selv dit bidrag ovenfor.

Læge taler med patient, griner
Ajenthen G. Ranjan med patient. Foto: Claus Bjørn Larsen

Bidrag til forskning, der skaber forandring

Har du hørt om den kunstige bugspytkirtel? I 2019 gik Diabetesforeningens Forskningslegat på 225.000 kr. til læge, post.doc. Ajenthen G. Ranjan fra Steno Diabetes Center Copenhagen. Ajenthen G. Ranjan har forsket i udviklingen af den kunstige bugspytkirtel, som vil være et gennembrud for både børn og vokse med type 1-diabetes.

Læs mere om, hvordan vi støtter forskningen for en fremtid uden diabetes

Børn krammer
Afsked ved børnefamiliekursus. Foto: Claus Bjørn Larsen

Du bidrager til, at børn og deres forældre ikke står alene

I Diabetesforeningens børnefamiliegrupper møder både børn og forældre andre familier, der også kæmper mod diabetes hver eneste dag. Det har stor værdi, når hverdagen bliver vendt på hovedet og er fuld af usikkerhed og et utal af spørgsmål om diabetes. Dit bidrag går til Diabetesforeningens arbejde for, at børn og deres forældre ikke står alene med sygdommen.

Læs mere om børnefamiliegrupperne

Donation3

Husk at bidrag er fradragsberettigede

Bidrag op til 17.700 kroner er fradragsberettigede. Du får automatisk dit fradrag, hvis du har oplyst dit cpr-nr. til os. Ved bankoverførsler skal du skrive dit navn, adresse og CPR-nr. i det felt, hvor man skriver meddelelser til modtager. Vær opmærksom på, at du ikke får fradrag for kontingenter og varekøb.

Notér også i tekstfeltet hvis det f.eks. har været en indsamling i en given anledning. Har du specifikke krav til, hvad pengene skal gå til, skal det tydeligt fremgå af din indbetaling. Specifikke formål kan for eksempel være rådgivning, børn med diabetes eller forskning.

Du kan altid kontakte os på tlf. 66 12 90 06, hvis du har spørgsmål.

Mere om skattefradrag