Pige med sensor på armen ligger med hovedet i morens skød

Giv et bidrag

Hver uge får 8 børn i Danmark konstateret type 1-diabetes. Hjælp os med at hjælpe dem og de 325.000 danskere med type 2-diabetes. Dit bidrag gør en forskel.

Støt i dag - og vær med til at kæmpe for, at diabetes ikke skal være en kamp.

kr

Vær med i kampen for et bedre liv for børn, unge og voksne med diabetes og deres pårørende. Der er flere måder at støtte på

Diabeteshelt Logo Sort Skrift

Bliv Diabeteshelt - støt fast hver måned

Børn og voksne med diabetes har brug for helte, der kæmper for at sikre et bedre liv for mennesker med diabetes - og for på sigt at komme diabetes til livs. Som Diabeteshelt gør du en forskel hver eneste dag.

Læs mere om at blive Diabeteshelt

Louis Web

Opret indsamling for den du elsker

”Jeg elsker en med diabetes” – det kan flere og flere danskere sige. Elsker du også en med diabetes? Så start din egen indsamling og vær med i kampen for at give familier med diabetes et bedre liv - og en fremtid uden.

Opret indsamling på BetterNow

Mobilepay

Støt via Mobile Pay

Benyt Diabetesforeningens MobilePay nr. 39 949. Hvis du ønsker skattefradrag, skal du skrive navn og adresse, samt CPR-nummer eller medlemsnummer i tekstfeltet.

Læs mere om skattefradrag her

Mobiltelefon

Støt via SMS

Send en SMS med teksten DIABETES til 1416 og støt med 100 kr.

Donation3

Støt via bankoverførsel

Benyt Diabetesforeningens konto hos Danske Bank: Reg.nr. 3574, Konto nr. 3574428904.

FB

Støt via Facebook fundraiser

Brug Facebooks egen fundraiser-funktion til velgørenhed. 

Start din Facebook fundraiser her

Asta Paa Stol Horisontal Foto Liv M Kastrup

Støt børn som Asta

Hver uge får otte børn type 1-diabetes. I februar 2023 blev 2-årige Asta en del af statistikken. 

Mor Helle og far Jakob vil gøre alt, hvad de kan for at Asta, og hendes brødre, får en så normal hverdag som muligt på trods af diabetes.

Diabetes er for altid. Det er en kæmpe kamel at sluge.

Allerede otte dage efter Asta fik konstateret type 1-diabetes oprettede Helle en indsamling til fordel for Diabetesforeningen. Her skrev hun bl.a.:

”Det hele er stadigvæk nyt for os og vores datter. Vi vil kæmpe vores kamp for mere fokus på denne sygdom, behandlingen af den, forskning og på sigt forhåbentlig bekæmpelse – derfor denne indsamling.”

I Diabetesforeningen er Asta ikke alene

”Asta skal vide, at hun ikke er den eneste i verden, der har diabetes. Hun skal møde andre med diabetes på sin alder, og hun skal vide, at det ikke er en hindring, for det hun vil i livet."

"Og jeg er så glad for, at der er en forening, der tager kampen op – og markerer sig for at skabe bedre forhold, som er under pres i disse år. Der bliver gjort rigtig meget, og det har vi bemærket. Det var derfor Helle oprettede indsamlingen,” siger Jakob.

Mobilepay

Støt via Mobile Pay

Benyt Diabetesforeningens MobilePay nr. 39 949. Hvis du ønsker skattefradrag, skal du skrive navn og adresse, samt CPR-nummer eller medlemsnummer i tekstfeltet.

Læs mere om skattefradrag her

Tlf1

Støt via SMS

Send en SMS med teksten DIABETES til 1416 og støt med 100 kr.

Donation3

Støt via bankoverførsel

Benyt Diabetesforeningens konto hos Danske Bank: Reg.nr. 3574, Konto nr. 3574428904.

FB

Lav en indsamling med Facebook fundraiser

Brug Facebooks egen fundraiser-funktion til velgørenhed. 

Start din Facebook fundraiser her

Læge taler med patient, griner
Ajenthen G. Ranjan med patient. Foto: Claus Bjørn Larsen

Bidrag til forskning, der skaber forandring

Har du hørt om den kunstige bugspytkirtel? I 2019 gik Diabetesforeningens Forskningslegat på 225.000 kr. til læge, post.doc. Ajenthen G. Ranjan fra Steno Diabetes Center Copenhagen. Ajenthen G. Ranjan har forsket i udviklingen af den kunstige bugspytkirtel, som vil være et gennembrud for både børn og vokse med type 1-diabetes.

Læs mere om, hvordan vi støtter forskningen for en fremtid uden diabetes

Boernefamiliekursus Julie Og Nova 2
Børnefamiliekurset viste Nova og Julie, at de ikke er alene. Foto: Liv M. Kastrup

Du bidrager til, at børn og deres forældre ikke står alene

I Diabetesforeningens børnefamiliegrupper møder både børn og forældre andre familier, der også kæmper mod diabetes hver eneste dag. Det har stor værdi, når hverdagen bliver vendt på hovedet og er fuld af usikkerhed og et utal af spørgsmål om diabetes. Dit bidrag går til Diabetesforeningens arbejde for, at børn og deres forældre ikke står alene med sygdommen.

Læs mere om børnefamiliegrupperne

Donation3

Husk at bidrag er fradragsberettigede

Bidrag op til 17.700 kroner er fradragsberettigede. Du får automatisk dit fradrag, hvis du har oplyst dit cpr-nr. til os. Ved bankoverførsler skal du skrive dit navn, adresse og CPR-nr. i det felt, hvor man skriver meddelelser til modtager. Vær opmærksom på, at du ikke får fradrag for kontingenter og varekøb.

Notér også i tekstfeltet hvis det f.eks. har været en indsamling i en given anledning. Har du specifikke krav til, hvad pengene skal gå til, skal det tydeligt fremgå af din indbetaling. Specifikke formål kan for eksempel være rådgivning, børn med diabetes eller forskning.

Hvis du ønsker skattefradrag for din donation via MobilePay, skal du skrive navn og adresse i tekstfeltet, når du betaler. Du skal også oplyse dit CPR-nummer.
Er du medlem af Diabetesforeningen, er det tilstrækkeligt at skrive dit medlemsnummer.

Du kan altid kontakte os på tlf. 66 12 90 06, hvis du har spørgsmål.

Mere om skattefradrag