Publik 56I2326 Web

TV-Galla – Beat Diabetes 'Kampen for livet'

I TV-Galla Beat diabetes - kampen for livet dyster kendte fra Danmark, Sverige og Norge om at samle flest penge ind til diabetessagen. Se showet på TV3, pluto.tv eller Viaplay den 13. november kl. 19-21.

Kendte fra Danmark, Norge og Sverige dyster om at samle flest penge ind til diabetessagen i de tre lande. Overskuddet går til børnefamiliekurser, forskning i diabetes, rådgivning, forebyggelse og oplysning.

Glæd dig til et show, der også indeholder personlige beretninger fra mennesker med diabetes, diabeteseksperter og optrædener fra nordiske kunstnere.

Sådan støtter du Diabetesforeningen til gallashowet

Du eller din virksomhed kan støtte holdet, der kæmper for den danske Diabetesforening og få akkreditering til TV-Galla Beat Diabetes.

Læs mere om mulighederne for virksomheder

Du kan også bruge støttemodulet her på siden, sende en sms med teksten DBF100 til 12 31 og støtte med 100 kr., eller støt med et valgfrit beløb via MobilePay på telefonnummer 315 188.

Tak for din støtte!

Diabetes Holdfoto Web
TV-Galla Beat Diabetes værter er Peter Jihde (tv.), svensk TV-profil, som har type 1-diabetes, Iman Meskini, medvirkende i den norske TV-serie SKAM samt Rikke Gøransson (th.) kendt fra Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen.

Støt op om Diabetesforeningen i Danmark i dysten imod holdene fra Norge og Sverige.

kr

Kender du til alvoren?

Diabetes er den 7. hyppigste dødsårsag i Danmark. Det skyldes sygdommens alvorlige og ofte usynlige følgesygdomme. Men statistikken viser ikke hele billedet. Mange dødsfald på grund af hjerte-kar-sygdom eller nyresvigt skyldes nemlig underliggende diabetes.

I dag har 280.000 danskere diabetes, og det anslås, at hele 467.000 mennesker er ramt af diabetes i 2030. Det er tal, der er til at forstå.

Beat Diabetes - kampen for livet logo

Beat Diabetes Foundation i Sverige gennemfører TV-gallashowet i samarbejde med Diabetesforeningen i Danmark og Norge, samt Svenska Barndiabetesfonden.

Værter ved TV-showet Beat Diabetes - kampen for livet

Beat Diabetes - Kampen for livet 2021

Gense det store nordiske indsamlingsshow til fordel for mennesker med diabetes fra 2021. I showet møder du nogle af de mange mennesker, der lever med diabetes. Tre kendisser kæmper for deres nations ære i udfordrende og sjove konkurrencer, mens de lærer mere om diabetes.

Se showet fra 2021 på Viaplay

Donation2

STØT Beat diabetes – kampen for livet

Du kan støtte os via MobilePay 31 51 88 med et valgfrit beløb, eller via SMS:

Send DBF100 til 12 31 og støt med 100 kr.

Tak for din støtte!