Peter Jihde

TV-show – Beat Diabetes 'Kampen for livet'

Følg med på Verdens Diabetesdag den 14. november løber tv-showet 'Beat diabetes kampen for livet' over skærmen. Kendte fra Danmark, Sverige og Norge dyster om at samle flest penge ind til diabetessagen.

På Verdens Diabetesdag den 14. november er der lagt op til underholdning for hele familien på TV3, Viaplay og Viafree, når et stort anlagt skandinavisk TV-show går i luften klokken 20.

Kendte fra Danmark, Norge og Sverige dyster om at samle flest penge ind til diabetessagen i de tre lande. Overskuddet går til børnefamiliekurser, forskning i diabetes, rådgivning, forebyggelse og oplysning.

Glæd dig til et show, der også kommer til at indeholde personlige beretninger fra mennesker med diabetes, diabeteseksperter og masser af musik.

Sådan støtter du Diabetesforeningen

Brug støttemodulet her på siden, send en sms med teksten DBF100 til 12 31 og støt med 100 kr.,  eller støt med et valgfrit beløb via MobilePay på telefonnummer 315 188
Efter showet gør vi det indsamlede beløb op. Tak for din støtte!

Støt op om Diabetesforeningen i Danmark i dysten imod holdene fra Norge og Sverige.

kr

Kender du til alvoren?

Diabetes er den 7. hyppigste dødsårsag i Danmark. Det skyldes sygdommens alvorlige og ofte usynlige følgesygdomme. Men statistikken viser ikke hele billedet. Mange dødsfald på grund af hjerte-kar-sygdom eller nyresvigt skyldes nemlig underliggende diabetes.

I dag har 280.000 danskere diabetes, og det anslås, at hele 467.000 mennesker er ramt af diabetes i 2030. Det er tal, der er til at forstå.

Bedstefar Barn Logo WEB

Støt som virksomhed og få eksponering til showet

Du kan tilmelde din virksomhed som donor og opnå eksponering til tv-showet den 14. november. Alle donationer går til Diabetesforeningen i Danmark.

Læs mere om mulighederne for virksomheder

Beat Diabetes - kampen for livet logo

Beat Diabetes Foundation i Sverige gennemfører showet i samarbejde med Diabetesforeningen i Danmark og Norge, samt Svenska Barndiabetesfonden.