MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Viborg hospital er igen i år kåret som Danmarks bedste diabeteshospital

14. december 2018 Tilbage

Regionshospitalet Viborg er for fjerde år i træk det bedste hospital til behandling af diabetes. Vejle Sygehus vinder på voksenområdet, men Viborg vinder på børneområdet og samlet set. 

Viborg Hospital. Foto: Hospitalsenhed Midt.

Dagens Medicin kårer hvert år Danmarks bedste diabeteshospital, og for fjerde år i træk får Viborg Hospital førstepladsen, som de bedste til behandling af diabetes.

- Vi bliver bekræftet i, at det, vi gør, det gør vi godt, siger afdelingslæge på børn-og ungeafdelingen i Viborg, Ann-Margrethe Rønholt Christensen til Dagens Medicin.

Dagens medicin kårer Danmarks bedste til diabetesbehandling inden for tre kategorier. Behandling af børn med diabetes, voksne med diabetes, og én samlet pris for behandling af begge dele.

Viborg vinder både den samlede pris som bedst til behandling af diabetes generelt, men de vinder også den særskilte pris som de bedste til behandling af børn. I kategorien voksendiabetes udmærker Viborg sig på en delt tredjeplads, hvor Vejle og Silkeborg udgør top to.

Kåringen af Danmarks bedste hospital til behandling af diabetes er baseret på kvalitetsdatabaser og vurderinger fra speciallæger henholdsvis i endokrinologi (diabeteslæger) og pædiatri (børnelæger).

Af Majlinda Urban Kuci muk@diabetes.dk

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes