Ny milliondonation fra REMA 1000 til diabetessagen

Over 1,8 millioner kroner har REMA 1000 kunnet donere til Diabetesforeningen efter regnskabet for 2018 er gjort op. Det er ny rekord.

REMA 1000 donation
04. februar 2019 | Af Michael Korsbæk mk@diabetes.dk

Diabetesforeningens samarbejde med discountkæden REMA 1000 kaster en ny rekordstor milliondonation af sig til fordel for diabetessagen. 1.862.475 kroner kunne indkøbs- og marketingdirektør i REMA 1000, Anders René Jensen forleden overrække Diabetesforeningen. Sidste år udløste samarbejdet også over 1,8 millioner kroner til Diabetesforeningen.

Hver gang REMA 1000 sælger en pose økologiske gulerødder, snackgulerødder eller peanutbar fra Easis, går der 25 øre til Diabetesforeningen. Derudover har de enkelte købmænd over hele Danmark støttet op ved at sælge Diabetesforeningens opskriftsbøger i deres butikker.

- Vi er enormt glade for den store donation fra REMA 1000, deres medarbejdere og købmænd. Den betyder, at vi har mulighed for at yde en endnu større indsats til gavn for diabetessagen. Diabetesforeningen bruger nemlig overskuddet til børne- og familiekurser, forskning i diabetes, rådgivning samt forebyggelse af type 2-diabetes og oplysning, siger Kim Thines.

Discount med holdning


I REMA 1000 er man ligeledes glade for samarbejdet med Diabetesforeningen, forklarer indkøbs- og marketingdirektør i REMA 1000, Anders René Jensen:

- Vi har lagt mærke til, at diabetes er et stigende problem i Danmark, og det har derfor været naturligt for os at gå aktivt ind og støtte kampen mod diabetes. Vi ønsker at være en aktiv del af at gøre det nemmere og billigere at vælge sundt, så vi kan hjælpe med at knække det stigende problem med overvægt. Og når vi samtidig kan bidrage med midler til det store arbejde, som Diabetesforeningen gør, så føler vi, at det lykkes os at levere discount med holdning til de danske forbrugere, siger han.