Morgenmad
Røræg med grøntsagsfyld
Ernæringsindhold
Næringsindhold pr. person
825/200
kJ/kcal
Energi
6
g
Kulhydrat
16
g
Fedt
3
g
Protein
140
g
Frugt/grønt pr. person
3
g
Kulhydrat 100 g
Ingredienser
1 person
1 skive spidskål (ca. 50 g)
1 æg
3 spsk. vand
¼ tsk. salt
peber
1 spsk. flydende fedtstof
½ peberfrugt (ca. 90 g)
Sådan gør du
Snit spidskålen fint.
Pisk æg og vand let sammen med en gaffel.
Tilsæt spidskål, salt og peber.
Varm fedtstoffet i en pande ved middel varme.
Tilsæt æggeblandingen, og rør i den konstant, til det stivner.
Skær peberfrugten i strimler, og drys dem over.
Servering
Spis røræg med grøntsagsfyld som morgenmad f.eks. med fuldkornsrugbrød til.
Tip
Grøntsagerne kan du variere, som du har lyst. Det er en god måde at få ryddet op i grøntsagsskuffen på.