Roræg Med Fyld Web

Morgenmad

Røræg med grøntsagsfyld

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

825/200

kJ/kcal

Energi

6

g

Kulhydrat

16

g

Fedt

3

g

Protein

140

g

Frugt/grønt pr. person

3

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

1 person

1 skive spidskål (ca. 50 g)
1 æg
3 spsk. vand
¼ tsk. salt
peber
1 spsk. flydende fedtstof
½ peberfrugt (ca. 90 g)

Sådan gør du

Snit spidskålen fint.

Pisk æg og vand let sammen med en gaffel.

Tilsæt spidskål, salt og peber.

Varm fedtstoffet i en pande ved middel varme.

Tilsæt æggeblandingen, og rør i den konstant, til det stivner.

Skær peberfrugten i strimler, og drys dem over.

Servering

Spis røræg med grøntsagsfyld som morgenmad f.eks. med fuldkornsrugbrød til.

Tip Fx Til Opskrift

Tip

Grøntsagerne kan du variere, som du har lyst. Det er en god måde at få ryddet op i grøntsagsskuffen på.

Kål Er Cool Banner

Få en gratis kogebog

Modtag helt gratis kogebogen 'Kål er cool' med opskrifter udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.