Behandlerpris (1)

Diabetesforeningens behandlerpris

Diabetesforeningens Behandlerpris 2024 overrækkes til Sundhedspolitisk åbningsdebat den 24. september på Christiansborg. Indstil din behandler senest 7. august 2024.

Diabetesforeningen ønsker at hædre de behandlere, der gør en kæmpe forskel for mennesker med diabetes. Det er for eksempel sygeplejersker, diætister, fodterapeuter og læger, der yder en ekstra indsats for, at du har en god hverdag med diabetes.

Diabetesforeningens Behandlerpris på 25.000 kroner giver vi til en person, en gruppe eller en afdeling, som har ydet en særlig indsats inden for din diabetesbehandling.

Indstil din kandidat senest 7. august 2024. Det skal være en, du er diabetespatient hos. Pårørende til en diabetespatient er også velkomne til at indstille.

Indstil en behandler eller et behandlerteam

Indtast telefonnr. til behandler eller til behandlers afdeling
Lav en kort beskrivelse af, hvorfor kandidaten skal indstilles til behandlerprisen, herunder et konkret eksempel på, hvilken ekstra indsats han/hun/de har ydet (maks. 50 ord)

Information om indstiller

Dem ønsker Diabetesforeningen at hædre. Vi har derfor i 2018 indstiftet Diabetesforeningens behandlerpris på 25.000 kroner. Den gives til en person, en gruppe eller en afdeling, som har gjort en særlig indsats inden for diabetesområdet.

Diabetesforeningen ønsker at fremhæve et enestående eksempel med det formål at inspirere andre til at give mennesker med diabetes optimal behandling, pleje, støtte, uddannelse og motivation.

Behandlerprisen er på kr. 25.000, heraf kr. 20.000 til et diabetesrelevant projekt på arbejdspladsen og kr. 5.000 til en personlig gave.

Modtageren af behandlerprisen 2024 offentliggøres på Sundhedspolitisk åbningsdebat den 24. september på Christiansborg. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til senior faglig rådgiver Anne-Marie K. Wegener på mail: amk@diabetes.dk eller mobil: 41 91 88 27

Behandlerpris

Behandlerprisen 2023

Linda Knappe, diabetessygeplejerske på Regionshospitalet Gødstrup, modtager Diabetesforeningens Behandlerpris 2023 for sin enestående evne til at forstå og sætte ord på alt det svære, som fylder i hverdagen med diabetes.

Læs artiklen om modtagerne af behandlerprisen 2023

Behandlerpris 2022 Web

Behandlerprisen 2022

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2022 givet til diabetessygeplejerskerne Anette Sørensen og Hanne Grunnet fra Børne- og ungeambulatoriet på Kolding Sygehus.

Læs artiklen om modtageren af behandlerprisen 2022

Vinder af Diabetesforeningens Behandlerpris 2021

Behandlerprisen 2021

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2021 givet til sygeplejerske Inger Vestergaard Kristensen fra Steno Diabetes Center Nordjylland ved Aalborg Universitetshospital.

Læs artiklen om Inger Vestergaard Kristensen

Julie Bech Olsen og patient

Behandlerprisen 2020

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2020 givet til sygeplejerske Julie Bech Olsen fra børnediabetesambulatoriet på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense.

Læs artiklen om Julie Bech Olsen