Julie Bech Olsen og patient

Diabetesforeningens behandlerpris

Behandlerprisen uddeles hvert år til behandlere, som gør en ekstra indsats for mennesker med diabetes. Diabetesforeningens medlemmer indstiller behandlerne til prisen.

Vær med til at pege på, hvem der skal have Diabetesforeningens Behandlerpris 2021

Rigtig mange behandlere gør en stor forskel i dagligdagen for mennesker med diabetes. Det er for eksempel sygeplejersker, diætister, fodterapeuter og læger, der ofte yder en ekstra indsats for, at du skal få så godt og normalt et liv som muligt.

Dem ønsker Diabetesforeningen at hædre. Vi har derfor i 2018 indstiftet Diabetesforeningens behandlerpris på 25.000 kroner. Den gives til en person, en gruppe eller en afdeling, som har gjort en særlig indsats inden for diabetesområdet.

Diabetesforeningen ønsker at fremhæve et enestående eksempel med det formål at inspirere andre til at give mennesker med diabetes optimal behandling, pleje, støtte, uddannelse og motivation.

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen! Indstil din kandidat med en kort begrundelse og et konkret eksempel på den ekstra indsats, kandidaten har ydet. Du kan kun indstille kandidater, hos hvem du er diabetespatient eller pårørende til en diabetespatient. Du kan ikke indstille kandidater, som du har et kommercielt eller familiemæssigt forhold til.

Behandlerprisen er på kr. 25.000, heraf kr. 20.000 til et diabetesrelevant projekt på arbejdspladsen og kr. 5.000 til en personlig gave.

Udfyld din indstilling i dette skema senest mandag den 16. marts 2021.

Indstil en behandler eller et behandlerteam

Lav en kort beskrivelse af, hvorfor kandidaten skal indstilles til behandlerprisen, herunder et konkret eksempel på, hvilken ekstra indsats han/hun/de har ydet (maks. 150 ord)

Information om indstiller

Dit forhold til den indstillede kandidat (er du f.eks. kollega, patient eller forældre/pårørende til en patient)

Behandlerprisen 2020

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2020 givet til sygeplejerske Julie Bech Olsen fra børnediabetesambulatoriet på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense.