Julie Bech Olsen og patient

Diabetesforeningens behandlerpris

Behandlerprisen uddeles hvert år til behandlere, som gør en ekstra indsats for mennesker med diabetes. Diabetesforeningens medlemmer indstiller behandlerne til prisen.

Rigtig mange behandlere gør en stor forskel i dagligdagen for mennesker med diabetes. Det er for eksempel sygeplejersker, diætister, fodterapeuter og læger der ofte yder en ekstra indsats for, at du skal få så godt og normalt et liv som muligt.

Dem ønsker Diabetesforeningen at hædre. Vi har derfor i 2018 indstiftet Diabetesforeningens behandlerpris på 25.000 kroner. Den gives til en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for diabetesområdet.

Diabetesforeningen ønsker at fremhæve et enestående eksempel med det formål at inspirere andre til at give mennesker med diabetes optimal behandling, pleje, støtte, uddannelse og motivation.

Behandlerprisen er på kr. 25.000, heraf kr. 20.000 til et diabetesrelevant projekt på arbejdspladsen og kr. 5.000 en personlig gave.

Behandlerprisen 2020

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2020 givet til sygeplejerske Julie Bech Olsen fra børnediabetesambulatoriet på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense.