Behandlerpris 2022 Web

Diabetesforeningens behandlerpris

Vær med til at pege på, hvem der skal have Diabetesforeningens Behandlerpris 2023.

Rigtig mange behandlere gør en stor forskel i dagligdagen for mennesker med diabetes. Det er for eksempel sygeplejersker, diætister, fodterapeuter og læger, der ofte yder en ekstra indsats for, at du skal få så godt og normalt et liv som muligt.

Dem ønsker Diabetesforeningen at hædre. Vi har derfor i 2018 indstiftet Diabetesforeningens behandlerpris på 25.000 kroner. Den gives til en person, en gruppe eller en afdeling, som har gjort en særlig indsats inden for diabetesområdet.

Diabetesforeningen ønsker at fremhæve et enestående eksempel med det formål at inspirere andre til at give mennesker med diabetes optimal behandling, pleje, støtte, uddannelse og motivation.

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen! Indstil din kandidat med en kort begrundelse og et konkret eksempel på den ekstra indsats, kandidaten har ydet. Du kan kun indstille kandidater, hos hvem du er diabetespatient eller pårørende til en diabetespatient. Du kan ikke indstille kandidater, som du har et arbejdsmæssigt, kommercielt eller familiemæssigt forhold til.

Behandlerprisen er på kr. 25.000, heraf kr. 20.000 til et diabetesrelevant projekt på arbejdspladsen og kr. 5.000 til en personlig gave.

Indstil en behandler eller et behandlerteam

Indtast telefonnr. til behandler eller til behandlers afdeling
Lav en kort beskrivelse af, hvorfor kandidaten skal indstilles til behandlerprisen, herunder et konkret eksempel på, hvilken ekstra indsats han/hun/de har ydet (maks. 50 ord)

Information om indstiller

Har du spørgsmål, er du velkommen til at maile eller ringe til senior faglig rådgiver Anne-Marie K. Wegener på mail: amk@diabetes.dk eller mobil: 41 91 88 27

Behandlerpris 2022 Web

Behandlerprisen 2022

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2022 givet til diabetessygeplejerskerne Anette Sørensen og Hanne Grunnet fra Børne- og ungeambulatoriet på Kolding Sygehus.

Læs artiklen om modtagerne af behandlerprisen 2022

Vinder af Diabetesforeningens Behandlerpris 2021

Behandlerprisen 2021

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2021 givet til sygeplejerske Inger Vestergaard Kristensen fra Steno Diabetes Center Nordjylland ved Aalborg Universitetshospital.

Læs artiklen om Inger Vestergaard Kristensen

Julie Bech Olsen og patient

Behandlerprisen 2020

Diabetesforeningens behandlerpris blev i 2020 givet til sygeplejerske Julie Bech Olsen fra børnediabetesambulatoriet på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense.

Læs artiklen om Julie Bech Olsen