BFG Nord

Børnefamiliegruppen Nordjylland

Velkommen til Diabetesforeningens børnefamiliegruppe i Region Nordjylland. Vi arbejder på at arrangere foredrag, aktiviteter og netværk for børn, børnefamilier samt deres pårørende. Herudover samarbejder vi også med ambulatorier og sundhedscentre.

Om børnefamiliegruppen Nordjylland

Børnefamiliegruppen i Region Nordjylland er et netværk for diabetesfamilier. Her kan forældre blandt andet støtte hinanden og udveksle erfaringer, imens børnene kan lege med andre, som har det samme behov for at få målt blodsukker en gang i mellem.

Især som ny diabetesfamilie giver børnefamiliegrupperne god mulighed for at få en forståelse for ens nye situation og for at kunne dele sine oplevelser med andre indforståede.

På denne side kan du følge med i, hvad vi laver og kontakte os, hvis du har lyst til at være med i vores aktiviteter.

Find os på Facebook

Du er velkommen til at følge med på vores Facebookside, hvor du kan se billeder og opslag fra nogle af vores aktiviteter.

Find os på facebook


Vær med

Vil du være med til at styrke vores arbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for familier med et barn med diabetes?

Kontakt os og hør, hvordan du kan give en hånd med.


Bestyrelsen

Her kan du læse om bestyrelsen i Region Nordjylland. 

  • Formand, Henning Michael Thygesen, mail: barnnordjylland@diabetes.dk, tlf.: 5328 8527

  • Kasserer, Morten Jørgensen

  • Alm.medlem, Ann Kathrine Jellesen
  • Alm.medlem, Brian Lidegaard
  • Alm. medlem, Helle Duus Jørgensen
  • Suppleant, Nina Lidegaard
  • Kritisk revisor, Lasse Engelst

Vi er alle frivillige og sammensat godt på tværs af regionen, dækkende byer som Støvring i syd, Hjørring i nord, Nibe i vest og Hals i Øst. Vi kan godt bruge flere hænder så meld gerne ind hvis du kan/vil hjælpe med fx at skaffe ressourcer til vore arrangementer. 

Har du spørgsmål til gruppens opgaver, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til gruppens mail: barnnordjylland@diabetes.dk.