Grafisk materiale

Ungegruppen Nordjylland

Velkommen til Diabetesforeningens ungegruppe i Region Nordjylland. Vi arbejder for at skabe et netværk for unge med diabetes. Vi arrangerer en række aktiviteter for unge med diabetes og samarbejder med ambulatorier.

Om ungegruppen Nordjylland

Ungegruppen i Region Nordjylland arbejder for at skabe og fremme netværket blandt unge på 18-30 år med diabetes. Som ung med en kronisk sygdom kan det være rart at mødes med andre unge, som står over for de samme problemstillinger som dig. Det kan f.eks. være fester, rejser, forældre, kærester eller bare livet som ung.

På denne side kan du følge med i, hvad vi laver og kontakte os, hvis du har lyst til at være med.

Aktiviteter og arrangementer

  Aktiviteter og arrangementer
 • Generalforsamling 2023

  + -

  Den 24. februar afholdes der GENERALFORSAMLING i Ungegruppen

  Dette er din mulighed for at have indflydelse på hvad der skal ske i år 2023 i Ungegruppen, hvilke arrangementer der skal afholdes, og være med i en masse spændende frivilligt arbejde med søde mennesker.

  Ved forsamlingen kan du stille op til bestyrelsen og hvis du har lyst kan du komme med nye ideer til begivenheder og projekter. Du kan stille en masse spørgsmål til året der gik og høre om arbejdet i bestyrelsen, du er også meget velkommen til at skrive på f.eks. Facebook eller ungegruppens mail.

  Du kan også komme bare for at hygge med! Vi slutter af med aftensmad på Sanyas

  Programmet for generalforsamlingen følger:
  - Generalforsamling kl. 18 som afholdes på Rendsburggade 2 (Hovedbiblioteket - Mødelokale 2 - Lokalet ligger på 1 sal i byrådsdelen af Medborgerhuset)
  - Vi har valg til bestyrelsen.
  - Vi godkender/gennemgår forskellige formaliteter
  - Vi fejrer den nye bestyrelse og et rigtigt godt 2023 på restaurant Sanya! Bestyrelsen giver maden - drikkelse er på egen regning

  Alt det praktiske:
  - Deltagelse er gratis. Man kan tilmelde sig ved at trykke "Deltager" på følgende begivenhed - https://fb.me/e/5qFJxKDAb eller ved at sende en mail til ungnordjylland@diabetes.dk 
  - Seneste tilmeldingsfrist er d. 10/2-2023


  Du kan få dækket transportudgifter fra din bopæl, hvis:
  • Du bruger over 50 kr. pr. vej
  • Er diabetiker
  • Bor i Region Nordjylland
  • Er mellem 18-30 år

  Ved offentlig transport skal du huske at gemme billetter. Hvis du bruger rejsekort, skal vi bruge et screenshot af din rejse som dokumentation. 50 kr. i bil svarer til 24,3 km.

  Vi refunderer op til 250 kroner per deltager.

  BEMÆRK! Du skal være medlem af Diabetesforeningen for at kunne stille op til bestyrelsen og/eller stemme.

  Vi glæder os sådan til at se jer

  Knus Bestyrelsen

Bestyrelsen

Her kan du læse om bestyrelsen i Region Nordjylland. 

 • Formand, Lasse Engelst
 • Kritisk revisor, Henning Michael Thygesen
 • Kasserer, Sandra Borring
 • Alm. medlem, Kathrine Randrup
 • Alm. medlem, Emil Siggaard Andersen

Har du spørgsmål til gruppens opgaver, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til gruppens mail: ungnordjylland@diabetes.dk.

Vær med

Vil du være med til at styrke vores arbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for mennesker med diabetes og deres pårørende?

Så er det dig, vi har brug for i vores bestyrelse!

Der er brug for at varetage mange forskellige funktioner og opgaver i vores bestyrelse, og der er med stor sandsynlighed også en opgave, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os og hør, hvordan du kan give en hånd med.