Soenderborg

Sønderborg lokalforening

I Diabetesforeningen i Sønderborg, arbejder vi aktivt for at forbedre livskvaliteten for personer med diabetes, ved at invitere til, at blive en del af et fysisk stærkt socialt fællesskab.

Sønderborgs Lokalforening

Støt op om og bliv aktiv i Sønderborgs diabetes lokalforenings arrangementer. Bliv en del af et fællesskab der løfter et sammenhold hvor vi inspirerer hinanden, i et liv som diabetiker, hvor din deltagelse gør en forskel for de unge og dem på +50år.  

Vi invitere til at deltage som frivillig lokalt i Sønderborg i #DiabetesKampen og medvirke til, at aktivere personer og pårørende med diabetes i et stærkt socialt fysisk fællesskab med fokus på kost og bevægelse.

Aktiviteter i Sønderborg

  Aktiviteter i Sønderborg
 • I Sønderborg har vi et aktivt mad hold.

  + -

  Mød os alle onsdage i året, til fællesspisning i Frivillighedens hus, Perlegade i Sønderborg. Her vil du mødes i med ligestillede der tilbereder de valgte diabetes venlige middage i det store køkken.

  Opskrifterne instruktørerne vælger sker ud præmisserne:

  • de er diabetes venlige og velsmagende
  • de er enkle at lave og med ingredienser der kan findes i hjemmets køkken
  • hvor indhold og opskrift kan bruges som inspiration til maden der hjemme 

  Vores middage nydes sammen med alle "kokkene" hvor den gode stemning forsætter og hvor samtalen er om alt i livet, med og uden diabetes. Inden vi slutter middagen, har vi alle været med til at foreslå næste uges ret indenfor den økonomiske ramme, som hver deltager løbende bidrager til.

  Du kan tilmelde dig ved at møde fysisk op kl. 16:45 eller ved at benytte vores e-mail soenderorg@diabetes.dk

Bestyrelsen i Sønderborg

Vores vision: I Sønderborg lokal afdeling vil vi aktivt virke for, at forbedre livskvaliteten for personer med diabetes.

 • Formand, Niels Holm
 • Næstformand, Lissy Larsen
 • Kritisk revisor, Ulla Jürgensen
 • Kasserer, Torsten Larsen
 • Medlem, Per Lønborg
 • Medlem, Jens Leerbeck
 • Suppleant, Ulla Jensen
 • Suppleant, Bent Philipsen

Har du spørgsmål til foreningen, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til foreningens mail soenderborg@diabetes.dk.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Sønderborg lokalforenings formålsbeskrivelse er; at støtte op om personer med diabetes og deres pårørende med et forankret sammenhold, der kan gøre dig/jer klogere på livet med diabetes ud fra andres livserfaringer i forhold til kost og bevægelse. 

Deltag i at styrke vores oplysningsarbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for mennesker med diabetes. Deltag i vores lokale debat om at gøre Sønderborg kommune til et bedre sted at bo med diabetes. Bliv eventuelt en del af vores arbejdende bestyrelse eller bliv frivillig instruktør på vores hold aktiviteter.  

Her er der brug hoved og hænder til at varetage flere forskellige funktioner og opgaver i vores bestyrelse, og der er med stor sandsynlighed også en opgave, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os og hør, hvordan du bliver en del af holdet på Soenderborg@diabetes.dk