MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Badmintonklub kan bevare høj kvalitet for spillerne med salg af diabetesskrabelodder

I Holbæk Badmintonklub har ungdomsafdelingen været ude og sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Pengene, som klubben tjente, gør det muligt at bevare en høj kvalitet.

Gode redskaber og nye ketchere gør det sjoverer at spille badminton. Foto: Pixabay

Nye bolde, gode trænere og sociale arrangementer er muligt for Holbæk Badminton. Det er det, fordi de var ude at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen i foråret og tjente 7.000 kroner til klubben. Ungdomsafdelingen solgte 500 skrabelodder, og det skabte ikke kun positive resultater i regnskabet, men også blandt klubbens spillere, fortæller Peter Jørgensen, sponsoransvarlig i klubben.

- Jeg synes, det er en god måde at få mange til at hjælpe lidt. Det er ofte de få, som skal arbejde meget, og her er det omvendt, siger Peter Jørgensen. Han mener også, at det skaber ejerskab hos klubbens spiller, at de er med til at sælge lodder og tjene penge til klubben.

Udover at samle ind til nyt udstyr og sociale arrangementer har Badmintonklubben samlet 8.000 kroner ind til diabetessagen. En god sag, som har været med til, at valget faldt på netop Diabetesforeningen. 

- Vi synes, at Diabetesforeningen er et godt navn og en god sag. Vi har fået positive tilbagemeldinger, og det har været nemt at få solgt lodderne. Diabetes er noget, som folk kan forholde sig til, fortæller Peter Jørgensen.

Info om skrabelotteriet

Diabetesforeningen åbner nu for tilmeldingen til sit forårsskrabelodssalg, hvor sportsklubber, skoler og foreninger tjener penge for hvert lod, de sælger. Hver gang man sælger et skrabelod til 30 kroner, tjener man minimum 11 kroner. Beløbet kan dog øges til 14 kroner per solgt lod, hvis man bestiller minimum 200 lodder og samtidig får solgt alle de bestilte lodder.

Hver dag får ét barn i Danmark type 1-diabetes. Sygdommen rammer tilfældigt og kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin. Sygdommen vender op og ned på tilværelsen – ikke kun for det barn eller det unge menneske, der bliver ramt, men for hele familien. 

I forårsskrabelotteriet, som løber fra den 18. februar til og med 7. juni 2019, er der mere end 7000 gevinster. Heriblandt Citroen C3 inklusiv levering og metallak til en værdi á 140.490 kr. samt to rejsegavekort fra Apollo til en værdi á 50.000 kr. 

Vil du også sælge skrabelodder?

Tilmeld dig her

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes