Diabeteshelt Børn 1920X1080 Web

Bliv Diabeteshelt

Børn og voksne med diabetes har brug for helte, der kæmper for at sikre et bedre liv for mennesker med diabetes - og for på sigt at komme diabetes til livs. Som Diabeteshelt gør du en forskel hver eneste dag.

Diabeteshelt Logo Sort Skrift

Som Diabeteshelt hjælper du børn, unge og voksne, som lever med diabetes. Du tager kampen sammen med mennesker med diabetes og deres pårørende, og bakker op om missionen for at komme diabetes til livs.

Vi har brug for dig – og vi har brug for Diabeteshelte, som vil kæmpe kampen sammen med os.

  • Vi kæmper for at komme diabetes til livs og for at opdage sygdommen i tide, så den ikke udvikler sig og giver livstruende følgevirkninger.
  • Vi kæmper for hver evig eneste dag at give børn, unge og voksne et bedre liv.

Som Diabeteshelt støtter du fast hver måned med et valgfrit beløb. Vi sender dig en velkomstgave, og du får løbende invitationer til events og nyhedsbreve med relevant information om vores fælles kamp for et bedre liv for børn, unge og voksne med diabetes.

Din støtte sikrer rådgivning, forskning, oplysning, familiekurser og en stærk stemme i diabeteskampen.

Tove Brix Fik En God Ide Til At Søge Støtte Til Motivationsgruppeforløb

Vi er mange diabeteshelte: Frivilligt initiativ løfter motivationsgrupper 

Den frivillige motivationsgruppeinstruktør Tove Brix fra Brønderslev fik sidste år en god idé til at skaffe ekstra midler til de motivationsgrupper, som hun står i spidsen for.

Hun udfyldte derfor en fondsansøgning til TrygFonden, og et par måneder senere var hendes ansøgning var godkendt. Tove fik penge til undervisning med en yoga- og mindfulness-instruktør og forplejning til deltagerne.

Klik her og se vores frivillig-tilbud

Skolebarn

Vi er mange diabeteshelte: De voksne skal sikre en tryg skoledag

Vi mener, at alle børn med type 1-diabetes skal have en fast koordinator i skole- og dagtilbud, der har viden om diabetes og kan støtte barnet i at håndtere sygdommen.

Børn med type 1-diabetes er alt for ofte overladt til selv at styre deres diabetesbehandling i skoletiden. Behandling med insulin er livsnødvendig, og forkert dosering kan være fatal og i værste fald føre til insulinchok.

Læs mere og vær en del af underskriftsindsamlingen her

Isabelle Steineck WEB 10

Vi er mange diabeteshelte: Isabelle Steineck tegner livet med type 1-diabetes

Der er mange måder at bidrage til kampen for et godt liv med diabetes og en fremtid uden. Isabelle Steineck gør det både i sin arbejdstid og i fritiden, hvor hun med tuscher og papir udbreder viden om type 1-diabetes og sætter ord på livet med sygdommen.

For over tre år siden startede hun Instagram-profilen @diabetes1cartoon og begyndte at dele tegninger om livet med type 1-diabetes.

Klik her og læs Isabelle Steinecks historie

Donation3

Husk at bidrag er fradragsberettigede

Bidrag op til 17.700 kroner er fradragsberettigede (2023-tal). Du får automatisk dit fradrag, hvis du har oplyst dit cpr-nr. til os. Ved bankoverførsler skal du skrive dit navn, adresse og CPR-nr. i det felt, hvor man skriver meddelelser til modtager. Vær opmærksom på, at du ikke får fradrag for kontingenter og varekøb.

Notér også i tekstfeltet hvis det f.eks. har været en indsamling i en given anledning. Har du specifikke krav til, hvad pengene skal gå til, skal det tydeligt fremgå af din indbetaling. Specifikke formål kan for eksempel være rådgivning, børn med diabetes eller forskning.

Du kan altid kontakte os på tlf. 66 12 90 06, hvis du har spørgsmål.

Mere om skattefradrag