Gurli fra gå-gruppen i Aalborg

Gå med Diabetesforeningen

Kunne du tænke dig at gå ture sammen med andre, der kender til livet med diabetes? Find din lokale gå-gruppe og vær med i fællesskabet.

Kom ud at gå sammen med din lokale gå-gruppe

Gå-grupperne er et tilbud til alle, der kan lide at gå ture sammen med andre. Der er fokus på natur, fællesskab, sammenhold, den gode samtale og spændende aktiviteter.

Diabetesforeningens mål er at etablere gå-grupper i hele Danmark.

Gå-grupperne har alle en gå-vært, der sørger for at planlægge en rute, alle kan være med på og skaber de gode rammer for det lille gå-fællesskab. Det er op til gå-værten hvor og hvornår gruppen går. Mange gå-værter prioriterer at mødes efter gåturen til en kop kaffe eller andre sociale aktiviteter.

Hvad får jeg ud af gå-grupperne?

I din lokale gå-gruppe møder du andre, der kender til livet med diabetes. Grupperne giver dig mulighed for at gøre nye bekendtskaber i uformelle rammer, hvor du samtidig får frisk luft og rørt kroppen, som bidrager til øget energi og større overskud. Og så er der det med blodsukkeret – når du dyrker motion, bliver det nemmere at holde styr på dit blodsukker.

Så let er det at komme i gang

På Danmarkskortet kan du se, hvor der er en gå-gruppe i nærheden af dig. Vi arbejder løbende på at få etableret flere gå-grupper. Kontakt gå-værten for gruppen eller besøg den regionale ’Gå med Diabetesforeningen’ Facebookgruppe ’Gå med Diabetesforeningen i (din region)’ for at se om der er gå-grupper i dit lokalområde. På Facebook kan du læse mere om gå-grupperne, og hvad der kendetegner netop deres fællesskab.

Mangler du en gå-gruppe i dit område?

Hvis der ikke er gå-grupper i dit lokalområde, kan du starte en gruppe op. Har du lysten til at komme ud i det blå med andre mennesker med diabetes, så kan Diabetesforeningen hjælpe dig i gang.

læs mere om at starte gå-grupper op

Gå Gruppe Billede
Gå-gruppe på tur