Fiskeruller med pesto og rødbeder

Varme retter

Fiskeruller med pesto og rødbeder

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1075/255

kJ/kcal

Energi

16

g

Kulhydrat

10

g

Fedt

24

g

Protein

150

g

Frugt/grønt pr. person

5

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

450 g filet af rødspætte, skrubbe eller ising
3 spsk. grøn pesto, f.eks. rucolapesto
1 dl vand, fiskebouillon eller hvidvin
6-8 rødbeder (ca. 600 g)
1 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. oliven- eller rapsolie
1 citron
salt, peber

Sådan gør du

Skyl fiskefileterne, og gå dem efter for ben. Smør dem med pesto, krydr med salt og peber, og rul dem fra halen. Læg rullerne i et ovnfast fad, og hæld vand, bouillon eller hvidvin ved. Damp rullerne i ovnen ved 200° C i ca. 20 min. på næstnederste ovnrille.

Skræl rødbederne, skær dem i tynde stave, og læg dem i et ovnfast fad. Halver citronen, skær den i tynde både, og bland med rødbederne. Vend balsamico, salt og peber i, og tilbered rødbederne ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.

Servering

Server fiskeruller med pesto og bagte rødbeder med f.eks. ovnbagte kartofler eller grøntsager.

Du kan servere fiskerullerne på salatbund som en forret.

Beregn to fiskeruller pr. person.