Pastafad, gratineret

Varme retter

Pastafad, gratineret

Ernæringsindhold

Næringsindhold pr. person

1750/417

kJ/kcal

Energi

42

g

Kulhydrat

13

g

Fedt

32

g

Protein

138

g

Frugt/grønt pr. person

11

g

Kulhydrat 100 g


Ingredienser

4 personer

150 g fuldkornspasta (ca. 3 dl)
300 g røget laks i skiver
1 karton mornaysauce med højst 5 % fedt (500 ml)
300 g helbladet spinat – løsfrossen
1 bakke champignon (250 g)
salt, peber – gerne citronpeber
2 spsk. rasp

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Skær laksen i tynde strimler. Rens champignon, og skær dem i skiver eller i kvarte. Rør spinat og champignons sammen med ostesaucen. Smag til med salt og peber.

Tilsæt laks og fuldkornspasta, og hæld retten i et ovnfast fad. Drys raspen over. Gratiner retten ved 200° C i ca. 25 min.

Servering

Server gratineret pastafad med grøntsager til.

Variation

Du kan erstatte champignon med andre grøntsager, f.eks. en wokblanding.

Du kan erstatte rasp med mandelmel.

Tip

Du kan købe lakserester.