MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kartoffelsild

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
Rør ingredienserne til dressingen godt sammen.
Skær kartofler og agurk i små tern.
Hak løget, eller skær det i tynde ringe.
Bland sild og grøntsager i dressingen, og smag til.
Skær ægget i både.

Pynt retten med æg og karse eller klippet dild eller persille.

Servering
Server kartoffelsild til rugbrød.

  • Kolde retter,Madpakke og pålæg
  • 50 g kartoffelsild: Energi 250 g, Kulhydrat 5 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 10 g
  • Ca. 650 g.

Ingredienser

2-3 marinerede sildefileter (ca. 175 g drænet vægt)

Dressing
2 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
½-1 spsk. sildelage
1 tsk. sennep efter smag
salt, hvid peber 

1-2 kogte, kolde kartofler (ca. 100 g)
1 lille stykke agurk (ca. 50 g)
½ rødløg (ca. 65 g)

Pynt
1 hårdkogt æg
karse, dild eller persille

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
Rør ingredienserne til dressingen godt sammen.
Skær kartofler og agurk i små tern.
Hak løget, eller skær det i tynde ringe.
Bland sild og grøntsager i dressingen, og smag til.
Skær ægget i både.

Pynt retten med æg og karse eller klippet dild eller persille.

Servering
Server kartoffelsild til rugbrød.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes