MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Frugtstænger

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Skær abrikoser og figner i mindre stykker, og blend dem med citronsaft, havregryn og halvdelen af nødderne.
Hak resten af nødderne groft, og bland dem i massen.
Form massen til 5 stænger ca. 12 cm lange, og skær dem midt over.

Servering
Server frugtstænger som mellemmåltid. 

Opbevaring
Opbevar frugtstængerne i køleskab.

Tip
Du kan bruge frugtstængerne til pålæg.
Rul en tykkere pølse, og skær den i tynde skiver.

  • Snack og mellemmåltid
  • 1 frugtstang: Energi 425 kJ, Kulhydrat 15 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 49 g
  • 10 stk.

Ingredienser

Ingredienser
100 g tørrede abrikoser
100 g tørrede figner
1-2 spsk. citronsaft
50 g havregryn, gerne finvalsede
50 g hasselnødder

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Skær abrikoser og figner i mindre stykker, og blend dem med citronsaft, havregryn og halvdelen af nødderne.
Hak resten af nødderne groft, og bland dem i massen.
Form massen til 5 stænger ca. 12 cm lange, og skær dem midt over.

Servering
Server frugtstænger som mellemmåltid. 

Opbevaring
Opbevar frugtstængerne i køleskab.

Tip
Du kan bruge frugtstængerne til pålæg.
Rul en tykkere pølse, og skær den i tynde skiver.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes