MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Fennikelsalat

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Skær fenniklen i papirtynde skiver. Skær agurken i mindre stykker, og snit salatløg fint. Skær jordbærene i kvarte. Bland grøntsager og jordbær forsigtigt.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend dem i salaten lige inden servering. Drys pinjekerner over salaten.

Servering
Server fennikelsalat til f.eks. kylling.

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 400 kJ, Kulhydrat 9 g, Fedt 4 g, Kulhydrat pr. 100 g 4 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 1 bk. blandede salatblade eller rucolasalat (ca. 100 g)
    • 2 fennikel (ca. 300 g)
    • 1 agurk (ca. 275 g)
    • ½ salatløg (ca. 50 g)
    • 200 g jordbær
    • Marinade
    • 1 spsk. balsamico eller hindbæreddike
    • 2 tsk. olie
    • salt, peber
  • Pynt
  • 1 spsk. ristede pinjekerner

 

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Skær fenniklen i papirtynde skiver. Skær agurken i mindre stykker, og snit salatløg fint. Skær jordbærene i kvarte. Bland grøntsager og jordbær forsigtigt.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen og vend dem i salaten lige inden servering. Drys pinjekerner over salaten.

Servering
Server fennikelsalat til f.eks. kylling.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes