MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Kyllingelår med knas

Fremgangsmåde

Tø kyllingelårene op. Fjern skindet.

Pisk ægget sammen. Kom cornflakes i en plastikpose og knus dem groft og bland dem med paprika, chili, salt og peber. Vend kyllingelårene i æg og derefter i cornflakes.

Læg lårene på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 200˚ C midt i ovnen i 40-45 min., til de er gennemstegte.

Servering 
Kyllingelår med knas kan serveres med f.eks. ærtesalat og groft brød. Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grøntsager.

Tip
Vælg fuldkornscornflakes med Nøglehulsmærke og/eller Fuldkornsmærke.

  • Varme retter
  • Pr. person: Energi 1175 kJ, Kulhydrat 9 g, Fedt 10 g, Kulhydrat pr. 100 g 5 g
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 kyllingeunderlår (ca. 800 g)
  • 1 æg
  • 2 dl fuldkornscornflakes (ca. 40 g)
  • 1 tsk. paprika
  • ¼ tsk. stødt sød chili, kan udelades
  • 1 tsk. salt
  • peber

Fremgangsmåde

Tø kyllingelårene op. Fjern skindet.

Pisk ægget sammen. Kom cornflakes i en plastikpose og knus dem groft og bland dem med paprika, chili, salt og peber. Vend kyllingelårene i æg og derefter i cornflakes.

Læg lårene på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 200˚ C midt i ovnen i 40-45 min., til de er gennemstegte.

Servering 
Kyllingelår med knas kan serveres med f.eks. ærtesalat og groft brød. Et kyllingelår er også lækkert til madpakken sammen med rugbrød og grøntsager.

Tip
Vælg fuldkornscornflakes med Nøglehulsmærke og/eller Fuldkornsmærke.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes