MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Pastasalat med røget kylling

Fremgangsmåde

Sæt de soltørrede tomater i blød i koldt vand i ca. 15 min. Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. Rengør forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Skær squashen i halve skiver. Skær kyllingebrystet fri for skind og ben, og skær det ud i tern.

Marinaden
Pil bladene fra basilikumstilkene og hak dem groft. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det hele sammen i en skål.

Klip de soltørrede tomater i strimler. Bland de soltørrede tomater, pasta, forårsløg, squash og kylling sammen med marinaden i en skål. Stil blandingen i køleskabet og lad det trække i mindst 1 time.

Servering
Server retten som frokostret. Pynt med friske basilikumblade.

Opskriftbanner

  • Kolde retter,Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 1625 kJ, Kulhydrat 38, Fedt 12 g, Kulhydrat pr. 100 g 11 g
  • 2 personer

Ingredienser

    • 4 soltørrede tomater (ca. 20 g)
    • 90 g pasta f.eks. penne
    • 2 forårsløg (ca. 50 g)
    • ½ squash (ca. 150 g)
    • ½ røget kylling, anvend bryststykket (ca. 200 g kød)
    • Marinade
    • 8 stilke frisk basilikum f.eks. rød
    • 1 spsk. Balsamico eddike
    • 1½ spsk. vand
    • 2 tsk. olie
    • salt, peber
  • Pynt
  • frisk basilikum

Fremgangsmåde

Sæt de soltørrede tomater i blød i koldt vand i ca. 15 min. Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. Rengør forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Skær squashen i halve skiver. Skær kyllingebrystet fri for skind og ben, og skær det ud i tern.

Marinaden
Pil bladene fra basilikumstilkene og hak dem groft. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det hele sammen i en skål.

Klip de soltørrede tomater i strimler. Bland de soltørrede tomater, pasta, forårsløg, squash og kylling sammen med marinaden i en skål. Stil blandingen i køleskabet og lad det trække i mindst 1 time.

Servering
Server retten som frokostret. Pynt med friske basilikumblade.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes