MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Sennepssild

Fremgangsmåde

Afdryp sildefileterne og skær dem i mindre stykker. Pil løget og hak det fint.

Rør fromage frais op med sennep, salt og peber. Vend halvdelen af løget, afdryppede kapers og sildestykker i. Lad gerne salaten trække et par timer i køleskab, inden du serverer den.

Servering
Pynt sennepssild med hakket rødløg og server det som pålæg til rugbrød.

Alternativ
Anvend almindelige marinerede sild i stedet for kryddersild.

Opskriftbanner

  • Madpakke og pålæg
  • Pr. person (ca. 50 g): Energi 275 kJ, Kulhydrat 6 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 12 g
  • 8 personer

Ingredienser

  • 1 lille glas kryddersild (ca. 175 g sild)
  • ½ lille rødløg (ca. 25 g)
  • 150 g fromage frais
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. sød fransk sennep
  • 1 spsk. kapers
  • salt, peber

Fremgangsmåde

Afdryp sildefileterne og skær dem i mindre stykker. Pil løget og hak det fint.

Rør fromage frais op med sennep, salt og peber. Vend halvdelen af løget, afdryppede kapers og sildestykker i. Lad gerne salaten trække et par timer i køleskab, inden du serverer den.

Servering
Pynt sennepssild med hakket rødløg og server det som pålæg til rugbrød.

Alternativ
Anvend almindelige marinerede sild i stedet for kryddersild.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes