MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Flot donation fra DrugStars

08. august 2019 Tilbage

Ved at tildele Diabetesforeningen stjerner i appen DrugStars har tusindvis af mennesker sørget for en flot donation til foreningens arbejde.

Appen DrugStars hjælper brugerne med at tage deres medicin rigtigt samtidig med, at de støtter en sag – uden omkostninger. Donationen vælges ved at tildele stjerner til en sag efter eget ønske, når brugerne benytter appen. Diabetesforeningens partnerskab med DrugStars har således resulteret i en donation på kr. 75.760,- for det senest år.

Ole Hansen, chief commercial officer (CCO) hos DrugStars og Kim Thines, erhvervsansvarlig, partnerskaber & CSR i Diabetesforeningen

DrugStars samarbejder med 37 forskellige patientforeninger, deriblandt Diabetesforeningen. En donation på 50 stjerner i appen resulterer i 3,50 kroner betalt af DrugStars. Mere end 3.300 personer har valgt at donere til Diabetesforeningen, og det har altså resulteret i årets flotte donation.

- Vi er meget glade for partnerskabet med DrugStars. Hver ny løbende donation er hver gang større end den forrige. Det tyder jo på, at flere og flere brugere vælger at støtte diabetessagen, og det er vi meget glade for. Det er donationer som denne, der gør, at vi kan blive ved med at arbejde for at skabe et bedre liv for mennesker med diabetes, siger Kim Thines, erhvervsansvarlig, partnerskaber & CSR i Diabetesforeningen.

1,6 mio. kroner til danske patientforeninger

- I alt har mere end 200.000 brugere over de seneste 36 måneder doneret mere end 1,6 mio. kroner gennem DrugStars til de mere end 80 patientforeninger, som samarbejder med DrugStars. Det er ene og alene vores brugeres fortjeneste, at vi er i stand til at donere beløb i denne størrelsesorden til patientforeningerne, siger grundlægger af DrugStars og forhenværende professor i Social Farmaci ved Københavns Universitet, Claus Møldrup.

Vil du også gerne have appen finder du den her: https://www.DrugStars.com/da/

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes