Igen en kvart million til diabetessagen fra GF Forsikring

Diabetesforeningens samarbejde med GF kaster igen i 2018 en flot donation af sig – denne gang på 275.099 kroner.

GF gavebevis
20. februar 2019 | Af Michael Korsbæk mk@diabetes.dk

Hvert år modtager Diabetesforeningen en pose penge fra GF Forsikring. Et beløb for hver GF-kunde, der også er medlem af Diabetesforeningen. Pengene går til foreningens arbejde for diabetessagen i Danmark og er med til at forbedre vilkårene for mennesker med diabetes.

I februar i år kunne GF Forsikring for fjerde år i træk sende en stor donation afsted til diabetessagen.

- Det er et virkelig flot beløb, som vi har modtaget fra GF Forsikring. Vi har et super godt samarbejde med GF Forsikring, som ikke kun giver fordele til vores medlemmer nu og her, men som også er med til at støtte vores arbejde med at forberede livsvilkårene for alle med diabetes på lang sigt, siger Kim Thines, der er erhvervsansvarlig i Diabetesforeningen.

GF Forsikring og Diabetesforeningen samarbejder, fordi begge har fælles værdier og holdninger om at være i medlemmernes tjeneste, forklarer Brian Bisgaard, partneransvarlig hos GF Forsikring.

- GF er kundeejet, og når årets skaderegnskab er gjort op, går overskuddet til kunderne – ikke til aktionærer. Som medlem af Diabetesforeningen får du både glæde af overskudsdelingen og af den rabat og de unikke dækninger, som er en del af samarbejdet. Oveni kommer donationen, som er til gavn for alle med diabetes, siger Brian Bisgaard.

Læs mere

Rabat hos GF Forsikring