Unge På Bytur

Teenager og ung med type 1-diabetes

Måske kan du genkende følelsen af, at du bare gerne vil ignorere din diabetes og slå dig løs, som alle andre unge.

Råd og vejledning
Lukket

63 12 14 16

63 12 14 16

Du er ikke alene

Når du har diabetes, kender du måske følelsen af at stå alene med alle de tanker og opgaver, som følger med diabetes. Men én ting er sikker: Du er ikke alene.

Cirka 3.200 børn og unge under 20 år har type 1-diabetes i Danmark. Og flere og flere bliver af uforklarlige årsager ramt. Fra 2000-2017 er det samlede antal børn og unge (0-19 år) med type 1-diabetes vokset fra omkring 1.675-3.200.

Tre Unge Piger Griner

Mød andre unge

Når du er teenager eller ung med type 1-diabetes, kan det være rart at mødes med andre, der kender til din hverdag. 

Ung På Bytur Med Alkohol

Når du drikker alkohol

Selvom du har diabetes, kan du godt drikke alkohol med måde. Det er bare vigtigt, at du ved, hvordan du skal forholde dig, når du gør det. Du skal blandt andet finde ud af, hvordan din krop reagerer på alkohol.

Unge Går I Byen

Når du bare gerne vil leve i nuet

Måske kan du genkende følelsen af, at du bare gerne vil ignorere din diabetes og slå dig løs, som alle andre unge. Vi har samlet nogle råd til at slutte fred med din diabetes (og måske dine forældre).

Den Første Tid Med Diabetes

Hvis det hele bliver for meget

Er du i forvejen presset, kan det være svært altid at skulle tage ansvar for diabetes og leve op til forventningerne. Som ung mellem 18-24 kan du få gratis psykologhjælp, hvis du har angst eller depression.

Følg os på Instagram

Hvordan håndterer andre med diabetes rejser, håndbold, fester og alt det andet? Vi lader vores følgere om at fortælle om livet med diabetes, når vi laver takeovers på Instagram.

Instagram