BLIV MEDLEM

MotivationsgrupperI Diabetesforeningens motivationsgrupper er der fokus på at motionere, lave sund mad sammen og udveksle erfaringer om livet med diabetes 2.

For nogle mennesker er nøglen til motivation og glæde i hverdagen at mødes med andre i samme situation. Nogle man kan dele sine tanker og bekymringer med - men også gode idéer, glæder og erfaringer. Kan du nikke genkendende til dette, så er Diabetesforeningens motivationsgrupper måske noget for dig.

Mange oplever at føle sig alene med deres diabetes - i en motivationsgruppe er I mange i samme situation, og der står en instruktør klar til at motivere.

Instruktøren har selv type 2-diabetes, og har været på kursus i Diabetesforeningen.

Læs om Diabetesforeningens besøg hos motivationsgruppen i Aarhus og om gruppemedlemmernes erfaring med motivationsgruppen. 

Motivationsgruppen i Aarhus

Du kan via Diabetesforeningen møde andre der har type 2 Diabetes.

Alle er velkomne

Diabetesforeningens motivationsgrupper henvender sig primært til dig med type 2-diabetes, men er du pårørende, er du også velkommen.

I Motivationsgruppen betaler du kun for den mad, som I tilbereder og spiser sammen. 

Motivationsgrupperne består af 10-12 personer i alle aldre, som ønsker at leve godt med diabetes. Grupperne er fordelt over hele landet, så du kan deltage dér, hvor du bor.

Motivationsgrupperne mødes én gang om ugen i ca. 2-3 timer. Grupperne starter op to gange årligt i januar/februar og september og forløber primært over 12 uger.

Find en motivationsgruppe i din region

Giv dig selv et godt liv

Det er ikke let at ændre vaner – og holde fast i dem. Men oftest hjælper det at have faste aftaler med andre og kunne hjælpe hinanden til at fastholde den nye livsstil. Der er derfor mange fordele for dig og dit helbred ved at deltage i en motivationsgruppe. Her kan du:

  • Lave forskellige slags motion sammen
  • Lave sund mad sammen
  • Kigge på varedeklarationer
  • Have socialt samvær med ligesindede
  • Udveksle erfaringer om livet med diabetes

Aktiviteter og hyggeligt samvær

Du har selv medindflydelse på, hvad der skal ske i netop din motivationsgruppe. I kan f.eks. udveksle erfaringer om livet med diabetes, gå intervalgang, tage i svømmehal, lave mad eller lære at gennemskue varedeklarationer.

Instruktøren sørger for, at aktiviteterne er tilpasset gruppens ønsker og behov, så I alle kan være med. Alle instruktører har selv diabetes og kender derfor til de udfordringer, du står over for i hverdagen.

Motivationsgruppefolder  forside

 

 

Tilmeld dig en motivationsgruppe

 

Download vores folder om motivationsgrupper


 

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes