Wraps med laks og grøn hummus

Frokost i det grønne

En skovtur er skønt, når vejret er til det. Vi har samlet en række forslag og opskrifter til, hvad du kan fylde i picnickurven. Vil du forberede picnicen i god tid, kan du bage middelhavsmuffins, boller/brød eller andet godt i forvejen og fryse ned.

Sandwich af friskbagt rugbrød og/eller fuldkornssandwichbrød

Du kan selv lave fyldet til lækre sandwich. Lad fyldet komme til sin ret i en sandwich af friskbagt rugbrød og/eller fuldkornssandwichbrød, -frokostboller eller -pitabrød.

Brød

Det er lækkert at have friskbagt brød i madkurven. Det kunne f.eks. være en af vores nemme opskrifter på brød, blandt andet rugbrødsboller, bulgurboller eller birkesknækbrød.

Grøntsager

Noget grønt hører også med til en skovtur. Det kan f.eks. være snackgulerødder, blomkålsbuketter, peberfrugt skåret i strimler eller friske ærtebælge. Tag eventuelt en dip med til at dyppe grøntsagerne i, f.eks. hummus eller pesto.

Dessert

Til kaffen kan vi anbefale en lækker rabarberkage. Du kan f.eks. bage den som muffins, der er lette at have med i det fri. Afhængig af muffinformenes størrelse skal kagerne bages i 15-20 min., til de er gennembagte.

Du kan erstatte rabarber med bær, f.eks. blåbær eller hindbær.

Suppler gerne med ...

Suppler madkurven med lidt frisk frugt. Du kan skære det i mindre stykker eller sætte det på et grillspyd. Server evt. vaniljedip til.

 

Her får du fem udvalgte opskrifter til din picnic.