Info Om Lotteriet

Info om lotteriet

I Diabetesforeningens skrabelotteri kan du som forening, klub, skoleklasse eller privatperson tjene penge til egne formål og samtidig give din støtte til diabeteskampen.

Tilmelding til Efterårslotteriet 2023 er nu åben. Skal du/I være med?    

 

Diabetesforeningens skrabelodder er nemme at sælge, børnene bliver godt modtaget, og man tjener flere kroner per lod end hos andre foreninger - Brit, koordinator for Stavtrup Badminton

Nyhed: Tjen 16 kr. pr. solgt lod

Lodderne sælges for 40 kr., og I tjener 16 kr. pr. solgt lod. I kan sælge lodder fra den 7. august til den 15. december 2023.

I bestemmer selv, hvor mange lodder I ønsker at sælge og dermed også, hvor mange penge I tjener. Sælger I 500 lodder, så tjener I 8.000 kr. til egne formål. Sidste år tjente skoler og klubber mange penge til deres egne formål. Blandt andet fik en rideskole råd til en ny hest - ved at sælge lodder for Diabetesforeningen.

Det er nemt at være med

I skal have en god oplevelse med at sælge Diabetesforeningens lodder og støtte diabetessagen. Derfor gør vi vores bedste for at gøre det let at være med:

  • I modtager jeres lodder med posten og er straks klar til at sælge dem.
  • I afregner først for de solgte lodder, når I er færdige med at sælge.
  • Evt. usolgte lodder kan gratis returneres til Diabetesforeningen – og vi betaler portoen, når I bruger det medsendte returlabel.
  • Har I spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på telefon 63 12 90 17 eller skrabelotteri@diabetes.dk.

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder. Derfor er det vigtigt for os at have et attraktivt lotteri med gode gevinster og god fortjeneste til vores sælgere.

Vi har et par elever med diabetes. Diabetessagen er relevant for rigtig mange mennesker, så det vil vi gerne støtte op om - Ellen, koordinator for Velling NaturRideskole

Godkendelse fra Spillemyndigheden

Spillemyndigheden Emblem Rgb 200X200

Efterårslotteriet 2023 er godkendt af Spillemyndigheden den 6. marts 2023 Lodderne sælges i perioden fra den 7. august til den 15. december 2023. 

Se regnskabet for Efterårslotteriet 2022 (PDF)

Nadja

Kontakt os

Er du interesseret i at sælge skrabelodder og tjene penge til dit eget formål, såvel som Diabetesforeningens arbejde? Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ring 63 12 90 17

Ring 63 12 90 17