Info Om Lotteriet

Info om lotteriet

I Diabetesforeningens skrabelotteri kan du som forening, klub, skoleklasse eller privat tjene penge til egne formål og samtidig støtte Diabetesforeningens arbejde. Lodderne kan sælges helt frem til den 25. juni 2021.

Netop nu sælges Diabetesforeningens skrabelodder i hele Danmark, og du kan også være med, og tjene 14 kr. pr. solgt lod. Bestil dine lodder allerede i dag, og vær klar til når Danmark åbner igen! Forårslotteriets lodder kan sælges helt frem til den 25. juni 2021.

Dette års Forårslotteri har Cilja på skrabelodderne. Cilja er 5 år, og har haft diabetes siden hun var 15 måneder gammel. Det er børn som Cilja I er med til at støtte, når I er ude og sælge lodder.

Diabetesforeningens skrabelodder er nemme at sælge, børnene bliver godt modtaget, og man tjener flere kroner per lod end hos andre foreninger - Brit, koordinator for Stavtrup Badminton

Vær med i lotteriet

Sælg skrabelodder i Diabetesforeningens lotteri og tjen 14 kr. pr. solgt lod. Forårslotteriets lodder kan sælges helt frem til den 25. juni 2021.

Tjen 14 kr. pr. solgt lod

Lodderne sælges for 30 kr., og I tjener 14 kr. pr. solgt lod. Lodderne kan sælges fra den 11. januar til og med den 25. juni 2021.

I bestemmer selv hvor mange lodder I ønsker at sælge, og dermed også hvor mange penge I tjener. Sælger I 500 lodder, så tjener I 7.000 kr. til egne formål. Sidste år tjente skoler og klubber, på trods af corona, stadig mange penge til deres egne formål. Blandt andet fik en rideskole råd til en ny hest sidste år, ved at sælge lodder for Diabetesforeningen.

Det er nemt at være med

I skal have en god oplevelse med at sælge Diabetesforeningens lodder og støtte diabetessagen. Derfor gør vi vores bedste for at gøre det let at være med:

  • I modtager jeres lodder med posten og er straks klar til at sælge dem.
  • I afregner først for de solgte lodder, når I er færdige med at sælge.
  • Evt. usolgte lodder kan frit returneres til Diabetesforeningen – og vi betaler portoen, når I bruger det medsendte returlabel.
  • Har I spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på telefon 63 12 90 17 eller skrabelotteri@diabetes.dk.

Hvad går pengene til?

Indtægterne fra lotteriet er en væsentlig indtægtskilde for Diabetesforeningen. Overskuddet fra lotteriet er blandt andet med til, at vi hvert år kan afholde kurser for børn og unge med type 1-diabetes og deres familier, støtte forskning i diabetes, oplyse om forebyggelse, samt kæmpe for mennesker med diabetes over for politikere og myndigheder. Derfor er det vigtigt for os at have et attraktivt lotteri med gode gevinster og god fortjeneste til vores sælgere.

Vi har et par elever med diabetes. Diabetessagen er relevant for rigtig mange mennesker, så det vil vi gerne støtte op om - Ellen, koordinator for Velling NaturRideskole

Godkendelse fra Spillemyndigheden

Spillemyndigheden Emblem Rgb 200X200

Forårslotteriet 2021 er godkendt af Spillemyndigheden den 16. oktober 2020. Lodderne sælges i perioden fra den 11. Januar til den 25. juni 2021.

Se regnskabet for Forårslotteriet 2020 (pdf) 

Regnskabet for Jubilæumslotteriet 2020 vil være tilgængeligt fra den 18. juni 2021.