Medlem får lodder

Lodder til medlemmer

Deltag i Diabetesforeningens Forårslotteri, og vær med til at støtte diabetessagen. Din støtte gør en stor forskel for mennesker med diabetes og deres pårørende.

I marts sender vi lodbøger à 12 eller 20 lodder ud til en stor del af vores medlemmer og andre udvalgte personer med tilbud om at købe dem til en god pris. Vi håber, at du har lyst til at spille med. Det er nemt, og der er mange gode gevinster,

Modtager du lodder fra os, og har lyst til at købe dem, skal du betale det medfølgende indbetalingskort. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at købe hele lodbogen.

Betaler du for de tilsendte lodder inden den 6. april, så deltager du automatisk i ekstrakonkurrencen om en gevinst til en værdi 15.000 kr.

Skrabelod

Cilja på 5 år er på forsiden af årets forårslodder. Cilja fik diabetes da hun var 15 måneder gammel, og det er børn som hende, du er med til at hjælpe når du spiller med i Diabetesforeningens lotteri. Overskuddet fra lotteriet er nemlig med til, at vi kan støtte familier, som har et barn med diabetes, med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi også støtter forskning, oplysning og forebyggelse af diabetes.

Har du vundet?

Hvis du har tre ens logoer i det store felt, har du vundet. For at få gevinsten tilsendt, skal du sende dit/dine vinderlodder til:

Diabetesforeningen
Lind Hansens Vej 13
5000 Odense C

Du kan indsende dit vinderlod frem til den 2. juli 2021. Vi opfordrer til, at du tager et billede af loddet og gemmer det, indtil du har modtaget din præmie.

Ønsker du ikke at spille med, beder vi dig om at sende lodderne retur i den medfølgende returkonvolut. Ønsker du ikke at modtage lodder fra os, kan du afmelde dig via nedenstående link eller på tlf. 66 12 90 06.

Afmeld skrabelotteriet

image-text
Skrabelod

Køb lodder online

I Diabetesforeningens netbutik kan du købe skrabelodder, som vi sender hjem til dig.