Skole 1920X1080

Sælg skrabelodder

Tjen 16 kr. pr. solgt lod. Forårslotteriet er åben for tilmelding. Tilmeld din klasse, klub eller forening og tjen penge til fælleskassen samtidig med at I støtter børn med diabetes.    

Velkommen til Danmarks bedste lotteri! Tilmeldingen til det spændende Forårslotteri 2024 er i gang, og vi inviterer dig til at være med! Vil du tjene penge til dig selv, din klub eller klasse og samtidig støtte børn med diabetes?  

Sådan gør du det nemt: Tjen op til 8.000 kr. ved blot at sælge 500 lodder eller som privat sælger kan du tjene 1600 kr. på bare én weekend ved at sælge 100 lodder. Vi har gjort det enkelt for dig. Og det bedste af det hele er, at alle usolgte lodder kan returneres uden at påvirke din fortjeneste.

Bliv en del af fællesskabet og tilmeld dig allerede i dag!  

 

Folk er meget positive og tager godt imod pigerne, når de spørger, om de vil hjælpe dem med at støtte børn med diabetes. Der er folk, der har købt 10 lodder på en gang. Og så har salget udviklet pigernes selvtillid - Mary, træner i Havdrup Fodbold

Sælger eller koordinator?

Du skal tilmelde dig som sælger, hvis….

  • Du vil sælge skrabelodder og indtjeningen for salget skal gå til dig som privatperson
  • I er flere, som gerne vil sælge lodder og indtjening skal deles mellem jer som privatpersoner (delingen af indtjeningen oplyses i forbindelse med afregningen)

Når du er privatsælger, er indtjeningen skattepligtig - det kan du læse mere om det på afregningssiden. Du skal være 13 år for at tilmelde dig som privatsælger.

Det er muligt at have to åbne bestillinger og max. 300 lodder. Har du mere end to åbne bestillinger eller har bestilt 300 lodder, beder vi dig om at afregne for de lodder, du har solgt, inden vi sender den nye bestilling til dig. OBS: Hvis du er ny sælger for Diabetesforeningen, så er det muligt max at bestille 100 lodder i første bestilling. 

Tilmeld dig som sælger

 

Du skal tilmelde dig som koordinator, hvis…

  • Du skal koordinere salget af lodder og indtjeningen skal gå til en skoleklasse, en klub, en forening eller en anden almennyttig forening

Du skal være myndig for at tilmelde dig som koordinator. Skoler, klubber og foreninger med almennyttige formål er fritaget for at betale skat i langt de fleste tilfælde, hvis I oplyser det tilhørende CVR-nummer.

Som koordinator er det muligt at bestille op til 2.500 lodder. Hvis du ønsker at bestille flere end 2.500 lodder, eller har flere end tre lodbestillinger, beder vi dig om at afregne for de lodder, du allerede har solgt. Herefter kan du igen bestille lodder.

Tilmeld dig som koordinator

Skrabelodssalget er absolut noget, jeg vil anbefale andre, for det er godt organiseret og supernemt at gå til. Vi fik en kasse med vejledninger, plakater og keyhangers med identifikationsskilt, eleverne kunne tage på, når de skulle ud at sælge - Lisa, formand i Snorgaardens Rideklub Langholt
Hjælp Til Afregning

Afregn skrabelodder

Når du er færdig med at sælge lodder, skal du afregne med Diabetesforeningen. Vi har lavet en guide til, hvordan du udfylder afregningssedlen.

Nadja

Kontakt os

Er du interesseret i at sælge skrabelodder og tjene penge til dit eget formål, såvel som Diabetesforeningens arbejde? Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ring 63 12 90 17

Ring 63 12 90 17