Fem børn og lodder til forårslotteriet

Sælg skrabelodder

Tilmeld dig som sælger eller koordinator til Diabetesforeningens skrabelotteri. Du tjener 14 kr. pr. solgt lod.

Du kan nu bestille lodder til Forårslotteriet 2022. Lodderne kan du sælge helt indtil den 24. juni 2022, og seneste dato for afregning er den 1. juli 2022.

Kunne du tænke dig at tjene penge til dig selv, din klub eller klasse og samtidig støtte diabetessagen? Så tilmeld dig som sælger eller koordinator i Diabetesforeningens lotteri.

Sælg skrabelodder

Folk er meget positive og tager godt imod pigerne, når de spørger, om de vil hjælpe dem med at støtte børn med diabetes. Der er folk, der har købt 10 lodder på en gang. Og så har salget udviklet pigernes selvtillid - Mary, træner i Havdrup Fodbold

Sælger eller koordinator?

Du skal tilmelde dig som sælger, hvis….

  • Du vil sælge skrabelodder og indtjeningen for salget skal gå til dig som privatperson
  • I er flere, som gerne vil sælge lodder og indtjening skal deles mellem jer som privatpersoner (delingen af indtjeningen oplyses i forbindelse med afregningen)

Når du er privatsælger, er indtjeningen skattepligtig. Læs mere om det på afregningssiden. Du skal være 13 år for tilmelde dig om privatsælger.

Tilmeld dig som sælger

 

Du skal tilmelde dig som koordinator, hvis…

  • Du skal koordinere salget af lodder og indtjeningen skal gå til en skoleklasse, en klub, en forening eller en anden almennyttig forening

Du skal være myndig for at tilmelde dig som koordinator. Skoler, klubber og foreninger med almennyttige formål er fritaget for at betale skat i langt de fleste tilfælde, hvis I oplyser det tilhørende CVR-nummer.

Tilmeld dig som koordinator

Skrabelodssalget er absolut noget, jeg vil anbefale andre, for det er godt organiseret og supernemt at gå til. Vi fik en kasse med vejledninger, plakater og keyhangers med identifikationsskilt, eleverne kunne tage på, når de skulle ud at sælge - Lisa, formand i Snorgaardens Rideklub Langholt
Afregn skrabelodder

Afregn skrabelodder

Når du er færdig med at sælge lodder, skal du afregne med Diabetesforeningen. Vi har lavet en guide til, hvordan du udfylder afregningssedlen.

To af Diabetesforeningens medarbejdere

Kontakt os

Er du interesseret i at sælge skrabelodder og tjene penge til dit eget formål, såvel som Diabetesforeningens arbejde? Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ring 63 12 90 17

Ring 63 12 90 17