Birkerod Rideforening Horisontal Web (1)

Birkerød Rideforening tjente over 10.000 kr.

Skrabelodssalget har resulteret i nyt udstyr til foreningens skoleponyer og -heste og har givet sælgerne et blik for værdien i at yde en ekstra indsats for foreningslivet.

Nemt at sælge lodder og yde en ekstra indsats for foreningslivet

Omkring 30 børn og voksne tjente over 10.000 kroner til Birkerød Rideforening, da de op til jul solgte skrabelodder for Diabetesforeningen. Det har resulteret i nyt udstyr til foreningens skoleponyer og -heste og har givet sælgerne et blik for værdien i at yde en ekstra indsats for foreningslivet.

– Jeg så muligheden for at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen på min Facebook og tænkte med det samme, at det her med at støtte en sag, der berører så mange børn og familier, det rammer godt ned i det, som vores forening, der er meget familieorienteret, også går op i. Det talte i hvert fald til noget inde i mig. Jeg foreslog det til bestyrelsen, og der var også en mulighed for at sælge skrabelodder for en anden sag på tale, men både diabetessagen og ikke mindst enkeltheden i, at hvis vi ikke solgte alle lodderne, kunne vi bare levere dem tilbage, gjorde, at vi valgte at sælge lodder for Diabetesforeningen, siger Nanett Jørgensen, der har fungeret som lotterikoordinator og har en datter, der går på rideskolen i Birkerød Rideforening.

– Vi endte med at få solgt 764 lodder, så vi støttede Diabetesforeningen med 12.224 kroner og tjente 10.696 kroner til rideforeningen. Pengene er blevet brugt på at købe nyt udstyr som dækkener, sadler og hovedtøj til elevforeningens skoleponyer og -heste, som arbejder trækker det største læs, da de er i berøring med omkring 175 af foreningens medlemmer. Skrabelodssalget har vist børnene, at vi alle sammen kan gøre noget for at gavne foreningen, og givet dem et blik for værdien i at yde en ekstra indsats for foreningslivet og fællesskabet. For min egen datters vedkommende har det også givet hende en bevidsthed om diabetes og en forståelse for, hvad det egentlig gør ved mennesker og familier.

– Det har været ret nemt at sælge skrabelodderne, især også på grund af det kæmpestore arbejde, Diabetesforeningen har lagt i at gøre det så enkelt som overhovedet muligt med de materialer, vi fik tilsendt, og den måde, vi blev guidet igennem processen. Vi fik blandt andet tilsendt sådan en nøglesnor med et kort, der beskrev, hvad pengene går til i Diabetesforeningen, hvor vi også skrev, hvad pengene går til i rideforeningen, og hvor der også var plads til at skrive telefonnummer til mobilepay ned, som folk kunne betale til. Det var en stor hjælp for børnene. Alt i alt har det været en positiv oplevelse, og jeg tænker, det sagtens er noget, vi kunne finde på at gøre årligt.

Børn og lodder efterårslotteri 2022

Tilmeld skrabelotteriet

Deltag i Diabetesforeningens skrabelotteri som koordinator for en klub, forening eller skole eller som privatsælger.