Vallads Sejersen Horisontal Web

KFUM-spejderne i Brejning tjente 6.500 kr.

Pengene skal bruges til et fælles arrangement

 

Villads og spejderkammeraterne går all in

 

Det giver god mening på mange planer for KFUM-spejderne i Brejning at sælge lodsedler for Diabetesforeningen. Der er indtjening, konkurrence, fællesskab - og så en god fornemmelse af at støtte sagen og lade børn sælger lodder, som går til børn, der har en hård sygdom som diabetes.

 

KFUM-spejderne I Brejning sælger lodder til Diabetesforeningens forårslotteri for tredje gang i træk og det er nok ikke sidste gang. Det fortæller Brian Knudsen, der er enhedsleder for godt 14 trop- og seniorspejdere.

Spejderklubben er som mange andre presset på økonomien, og de er derfor glade for lotteriet, som giver mulighed for at indtjening til spejderkassen.

 

- Vi tjener 14 kroner pr lod og har lavet en konkurrence for at motivere børnene til at sælge lodderne. Vi vil gerne have, at spejderne har en god oplevelse med lotteriet, så for hvert solgt lod får den, der sælger flest lodder, 5 kroner til et gavekort, som kan indløses i Eventyr- eller Spejdersport. Butikken sponsorerer også lidt oveni og giver en gave. Det skaber ekstra god motivation og så går der jo lidt konkurrence i at være den heldigste, eller bedste sælger.

 

- Vi har den samme vinder kåret for 3. gang i træk. Det er Villads Sejersen og han får et mærke, der hedder lodsedlen, som han kan sy på uniformen. I princippet kan alle, der sælger lodder, få mærket. Men vi har valgt at give det eksklusivt til den mest sælgende. Det giver også motivation, siger Brian Knudsen.

 

Det fungerer supergodt med at sælge lodderne. Vi har brugt et spejdermøde på at tale om, hvad det vil sige at gå rundt og ringe på hos fremmede. Vi har kun gode oplevelser, hvor folk tager supergodt imod os og gerne vil gerne støtte diabetessagen ved at købe et lod. Jeg tænker også, det gør noget at spejderne har uniform på, dem vil mange også gerne støtte, fordi vi står for noget godt. Og så er vi bare så glade for at salget er så godt organiseret. Vi skal ikke bruge meget tid på det praktiske og vi kan levere usolgte lodder tilbage. Det er rigtig godt.  Alt i alt regner vi med at vi tager en runde til i efteråret.

Børn og lodder efterårslotteri 2022

Tilmeld skrabelotteriet

Deltag i Diabetesforeningens skrabelotteri som koordinator for en klub, forening eller skole eller som privatsælger.