Snorgaardens Rideklub Langholt

Rideklub tager ud at bowle

Børn og unge fra Snorgaardens Rideklub Langholt tjente 6720 kr. på at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens Forårslotteri. Pengene går til hygge med bowling og fællesspisning.

I Snorgaardens Rideklub Langholt er der stor fokus på medlemmernes trivsel og mangfoldighed. Her er medlemmer fra alle samfundslag og kulturer samt undervisning af børn med specielle behov. For ridning skal være for alle, uanset hvem man er, og hvor man kommer fra. Det styrker klubånden, ligesom de fælles aktiviteter øger trivslen. Derfor samler eleverne altid ind til klubkassen, så deres årlige arrangementer kan forblive gratis for alle.

– Det vægter vi højt i vores klub. Ellers kan ridning godt være en rigmandssport. Børnene trænger så meget til at være sammen oven på nedlukningen, at vi denne gang lod dem selv bestemme, hvad indtjeningen går til. De har valgt at bruge pengene på en bowlingtur med fællesspisning, siger Lisa Kristiansen, formand i klubben og ansvarlig for elevernes skrabelodssalg.

Hun fortæller, at selv om det var første gang, de skulle sælge skrabelodderne, gjorde Diabetesforeningens materialer det nemt at komme i gang:

– Skrabelodssalget er absolut noget, jeg vil anbefale andre, for det er godt organiseret og supernemt at gå til. Vi fik en kasse med vejledninger, plakater og keyhangers med identifikationsskilt, eleverne kunne tage på, når de skulle ud at sælge. Det ser professionelt ud for dem, der skal købe lodderne, og viser, at man er godt forberedt hjemmefra. Plakaten hængte vi op på vores opslagstavle. Det var rart på den måde at minde hinanden om, hvad der rørte sig her og nu i klubben.

Hver af de 30 elever i alderen 5-18 år fik udleveret 20 lodder, som de solgte sammen, de yngste med hjælp fra deres forældre. I alt 480 solgte lodder betød en samlet støtte til diabetessagen på 7680 kr.

– Der blev taget godt imod dem, når de solgte lodderne. At støtte børn med diabetes og deres familier er et godt, relevant formål, som har betydning for eleverne. De synes, det er fedt at samle ind til bowlingturen og samtidig have hjulpet til at gøre noget godt for børn med diabetes. Det har vi talt meget om, siger Lisa Kristiansen.

Børn og lodder efterårslotteri 2022

Tilmeld skrabelotteriet

Deltag i Diabetesforeningens skrabelotteri som koordinator for en klub, forening eller skole eller som privatsælger.