Dance Studio Hold New Kids

Skrabelodssalg gav hiphopdansere nyt konkurrencetøj

Sidste efterår solgte hiphopholdet New Kids fra Frederikshavns Dance Studio skrabelodder for Diabetesforeningen. Det resulterede i 2.800 kroner, som gik til nyt opvisningstøj.

Man skal være hip for at være med på beatet. Det ved de alt om på Dance Studios konkurrencehold New Kids. Derfor besluttede de syv hiphopglade piger i alderen 10-12 år sig for at samle ind til nyt opvisningstøj ved at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Det smarte outfit havde de første gang på til konkurrencen Kaufmann Cup i Horsens:

– Vi gik i mesterfinalen og fik en andenplads. Det er superflot, siger Jette Abildgaard, koordinator for salget og mor til en af pigerne på holdet.

Hun fortæller, at hun har gode erfaringer med skrabelodssalget fra datterens skole, hvor det foregik i samarbejde med klassernes forældreråd.

Men det er første gang, at danserne sælger lodder, og det har ifølge Jette Abildgaard været en positiv oplevelse:

– Det er et godt formål, som de fleste siger ja til at støtte. Lodderne er derfor nemme at sælge. Vi fordelte dem ligeligt mellem pigerne, og så bestemte de selv, hvordan de ville sælge dem. Det foregik mest ved dørsalg, både med og uden deres forældre, og gennem deres personlige netværk af familie og venner.

I alt fik pigerne solgt 200 lodder og kunne derfor samlet set bidrage med 3.200 kroner til diabetessagen. Pigerne er friske på at gentage succesen:

– Vi sælger skrabelodder igen. Pigerne skal deltage i mange konkurrencer i København og derfor bruge penge til overnatninger og lignende, fortæller Jette Abildgaard.

Børn og lodder efterårslotteri 2022

Tilmeld skrabelotteriet

Deltag i Diabetesforeningens skrabelotteri som koordinator for en klub, forening eller skole eller som privatsælger.