Hillerød Fodbold Årgang 2010 Web

Skrabelodssalg sender fodboldspillere til Mini-VM i Tyskland

Hillerød Fodbolds drengehold fra årgang 2010 solgte skrabelodder til Diabetesforeningens Efterårslotteri og tjente 14.000 kroner til klubkassen. Indtjeningen skulle gå til deltagelse på et fodboldstævne i udlandet, som i år blev aflyst på grund af corona. Nu glæder de sig til at tage afsted til næste år.

I Hillerød Fodbold forstår de at styrke glæden og interessen for fodbold på alle niveauer, så spillerne trives, og boldbegavelser blomstrer. Det gør klubben blandt andet ved at opfordre de yngre spillerårgange til at deltage i stævner i udlandet, hvor udfordringer og fælles sjove oplevelser styrker talent og sammenhold. Årgang 2010’s drengehold har tidligere været i Sverige, og for at finansiere en kommende udlandstur solgte de 20 spillere i alderen 9-10 år skrabelodder for Diabetesforeningen.

– Denne gang vil vi sende holdet til et Mini-VM i Tyskland. Pengene skal bruges på deltager- og stævnegebyr samt transport og overnatning, fortæller Anja Sichlau, årgangskoordinator og arrangør for skrabelodssalget.

– Desværre har coronakrisen sat en stopper for vores deltagelse i år, men vi glæder os til at tage afsted, så snart det bliver muligt, siger Anja Sichlau.

Skrabelodssalget foregik ved dørsalg og foran lokale supermarkeder.

– En af vores fodboldtrænere er butikschef i Netto, så takket være ham fik vi lov til at stå foran nogle af deres butikker ad flere omgange, siger Anja Sichlau og fortæller, hvordan den særlige holdånd i Hillerød Fodbold gavnede skrabelodssalget:

– I den sidste periode havde vi en del lodder tilbage. Derfor meldte vi ud, at vi rykkede træningen til dagen efter, så vi i stedet kunne sælge resten af lodderne. Vi mødtes seks-syv forældre samt trænere og spillere, delte os op og gik i grupper med fem drenge hver. Det var sjaskvådt, koldt og mørkt, men vi havde det sjovt. Det styrkede sammenholdet, og der var godt samarbejde. Samtidig konkurrerede drengene indbyrdes om, hvem der kunne sælge flest lodder.

Med i alt 1000 solgte skrabelodder fik spillerne støttet diabetessagen med 16.000 kroner.

– Der er stort kendskab til Diabetesforeningen, og folk vil gerne støtte det gode formål, så det var meget nemt at sælge lodderne. Vi deltager igen næste gang, siger Anja Sichlau.

Børn og lodder efterårslotteri 2022

Tilmeld skrabelotteriet

Deltag i Diabetesforeningens skrabelotteri som koordinator for en klub, forening eller skole eller som privatsælger.