GIF Gymnastiks Minipiger I Xjump

Springgymnaster tog i trampolinpark

GIF Gymnastiks Minipiger solgte lodder til Diabetesforeningens Jubilæumslotteri og tjente 5.600 kr. Pengene går til ryste-sammen-aktiviteter for holdet, som tog i trampolinpark og nu glæder sig til at holde sommerfest i det fri.

Danmarks gladeste forening kalder de sig i GIF Gymnastik i Gladsaxe. For selv om gymnastik er en krævende sport med timevis af trampolin- og banespring og rytmiske øvelser, skal gymnasterne have det sjovt imens. Derfor stod de talentfulde Minipiger på spring for at samle ind til festlige fællesaktiviteter ved at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Med afsæt i indtjeningen tog de i Danmarks største trampolinpark, Xjump, i Skovlunde.

– Pigerne havde en meget hyggelig dag sammen, siger Charlotte Bøgvald, koordinator for holdets salg af skrabelodder. Hun fortæller, at pigerne stadig har penge til gode fra salget, som de nu glæder sig til at bruge på en sommerfest med bål og overnatning i telte.

Begge Charlotte Bøgvalds døtre går til gymnastik i foreningen, den yngste på minipigeholdet. De har god erfaring med salg af Diabetesforeningens skrabelodder, både i skolen og privat for at supplere lommepengene. Derfor tog hun en rask beslutning om, at holdet skulle samle ind til turen gennem skrabelodssalg.

GIF Gymnastiks Minipiger I Xjump

– Pigerne har godt af at lære, at hvis man skal have noget, må man også yde lidt. Salget gik superfint. Det er nemt at sælge lodderne, når vi kan sige: ”Vil du købe det her, så støtter du både Diabetesforeningen og vores lokale arrangementer i gymnastikforeningen?”. Og pigerne var ellevilde med de keyhangers, de havde modtaget sammen med lodderne. De var sindssygt stolte af at kunne vise, at de solgte lodder for Diabetesforeningen, fortæller Charlotte Bøgvald.

De flittige gymnaster solgte samtlige 400 lodder og støttede dermed diabetessagen med 6.400 kr.

– Det er et rigtig godt formål. Og så er det samtidig et vigtigt budskab, at man godt kan dyrke sport på konkurrenceplan, selv om man, ligesom en af pigerne på holdet, har type 1-diabetes, siger Charlotte Bøgvald.

Børn og lodder efterårslotteri 2022

Tilmeld skrabelotteriet

Deltag i Diabetesforeningens skrabelotteri som koordinator for en klub, forening eller skole eller som privatsælger.