Team Vest Fuld Bredde

TeamWalk

TeamWalk har samlet 550.000 kr. ind til gavn for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

TeamWalk på 'De tørre stens rute' 

TeamWalk er hjem Mallorca. Deltagerne har trænet, hygget og fundraiset til fordel for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes, hele foråret og sommeren. 

Læs nyheden om afslutningen på TeamWalk

Se billeder fra vandreturen i Facebookgruppen

Støtte2

Støt TeamWalk

Når du støtter TeamWalk er du med til at hjælpe børn med diabetes og deres familier, samt til at giver midler til forskning i og forebyggelse af diabetes. Her kan du se, hvordan du kan støtte deltagernes egne indsamlinger, eller blive sponsor for TeamWalk.

Støt TeamWalk

Gå for en fremtid uden diabetes

TeamWalk er et meningsfuldt fællesskab, der går sammen for en fremtid uden diabetes. 

Som deltager på TeamWalk er du med på et lokalt hold, der vandrer sammen og derigennem sætter fokus på den hastige udvikling af type 2-diabetes, og samler ind for at skabe et bedre liv for børn og voksne med type 1-diabetes.

Indsamlingen går direkte til støtte for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

Læs mere om TeamWalk

TeamWalk støtter børn og voksne med diabetes

TeamWalk-deltagere går den ekstra mil i kampen mod diabetes. Holdenes indsamlede midler går direkte til støtte for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

TeamWalk-holdenes indsamlede midler går ikke til administration men til ovennævnte formål, for at gøre den størst mulige forskel for mennesker med diabetes.

Pengene går blandt andet til støtte til børn som Arthur-Emil.

Hver dag får et barn i Danmark konstateret type 1-diabetes – en sygdom som hverken kan forebygges eller helbredes. Et af de børn er Arthur-Emil, som var blot 11 måneder gammel, da han fik diagnosen. Det resulterede i en helt ny hverdag for Arthur-Emil og hans forældre – en hverdag fuld af usikkerhed.

Heldigvis har 1-årige Arthur-Emil nu fået en insulinpumpe og en sensor, samt vigtig rådgivning og støtte fra Diabetesforeningen. Det har resulteret i en glad og smilende dreng, som Arthur-Emils mor Frederikke beskriver det. Som deltager på TeamWalk bidrager du til, at vi kan hjælpe endnu flere børn som Arthur-Emil.

Samtidig støtter du også Diabetesforeningens arbejde for en fremtid uden diabetes. Vi støtter hvert år ambitiøse forskningsprojekter, som kan bidrage til en lysere fremtid for de 280.000 danskere der i dag lever med diabetes. Et af de mange forskningsprojekter vi har støttet er forskning i den kunstige bugspytkirtel ved læge, post. doc. Ajenthen G. Ranjan.

Arthur-Emil
Arthur-Emil. Foto: Privat

Bliv sponsor for TeamWalk

Som sponsor for TeamWalk støtter du dit lokale hold i kampen imod diabetes. Du har mulighed for at få dit logo på holdets tøj, du kan få et støttelogo til brug i mailsignaturer og på web, og du får et diplom som tak for din støtte. 

Se sponsorpakker

Tur til Mallorca med eller uden fly?

Motion Bevægelse

Vandrepakken koster 9.995 kr. og inkluderer fællesskabet, rejsepakke, tøjpakke, rabatter og overnatning i dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes for 2.995 kr. (begrænset antal).

Denne pakke er til dig, der gerne vil have fleksibilitet til selv at vælge transport til Mallorca. Det kan være, du vil forlænge din tid efter vandreturen eller vil varme op med nogle dage på øen, inden vandringen starter. Selve vandreturen foregår fra den 11.-17. september 2022.

Du planlægger sammen med den rejseansvarlige, hvor du skal mødes med resten af gruppen.

Læs mere om rejsen

Betal depositum for rejsen

Rejser1

Flypakken koster 12.595 kr. og inkluderer fællesskabet, rejsepakke, tøjpakke, rabatter og fordele, overnatning i dobbeltværelse, samt fly t/r og transport til og fra lufthavnen på Mallorca. Enkeltværelse kan tilkøbes for 2.995 kr. (begrænset antal).

Denne pakke er til dig, der gerne vil gøre det så nemt og sikkert som muligt. Vi rejser i samlet flok fra København til første hotel på Mallorca og retur efter vandringen.

Flybilletten gælder København - Mallorca t/r med SAS (inkl. bagage).

Har du spørgsmål til betaling eller praktik omkring turen til Mallorca? Kontakt TeamWalks partner hos Jysk Rejsebureau, Gunnar Fischer-Kjellman, på gufk@jr.dk.

Motion

Kom med på TeamWalk

Der er plads til mere end 100 deltagere i TeamWalk i 2022. Vi glæder os til at vandre med dig!

Ansøg om at deltage

Kontakt os

Carl Erik Dalbøge

Carl Erik Dalbøge, kontaktperson øst for Storebælt 

Telefon: 20 26 55 88
Mail: info@teamwalk.dk 

Foruden at være idé- og ophavsmand til projektet tager jeg mig også af TeamWalk-holdene øst for Storebælt, og holder hånd i hanke på samarbejdspartnere. Er du nysgerrig på TeamWalk, så spørg endelig ind! 

Jesper Raabo

Jesper Raabo, kontaktperson vest for Storebælt

Telefon: 20 82 70 98
Mail: info@teamwalk.dk

Skriv eller ring til mig, hvis du bor vest for Storebælt og har spørgsmål omkring TeamWalk. Spørg mig om træningsfællesskabet, fundraising og indsamling – intet er for stort eller for småt.

Claus S

Claus Borup Skovsgaard, projektleder

Mail: cbs@diabetes.dk 

Jeg er Diabetesforeningens projektleder på TeamWalk, og står for at koordinere og udvikle TeamWalk, så vi får et fantastisk vandrefællesskab sammen.

TeamWalk samarbejdspartnere

Logo Jysk Rejsebureau
Eventyrsport logo