1920X1080 Web Picture Utekst Teamwalk

TeamWalk

Vær med i en landsdækkende indsamlingsevent, som byder på skønne vandreoplevelser i Danmark. Du er samtidig med i et stærkt fællesskab omkring indsamling til #diabeteskampen.

Klik her og tilmeld

Gå for en fremtid uden diabetes

Du kan nu være med i en landsdækkende indsamlingsevent, hvor du i fællesskab med andre samler ind til #diabeteskampen. Når du samler ind med TeamWalk, får du samtidig skønne vandreoplevelser i Danmark og bliver en del af et stærkt og engagerende fællesskab.

Målet er klart: vi går for en fremtid uden diabetes.

Du bliver en del af et lokalt TeamWalk-fællesskab, der går ture, laver indsamlingsaktiviteter og træner op til den fælles afsluttende vandretur på Bornholm den 1.-4. september.

Lige nu søger vi både holdledere og deltagere til TeamWalk hold i hver af de fem regioner. Som deltager i TeamWalk er du aktivt med til at indsamle midler til børn med diabetes og deres familier samt til forskning og forebyggelse af diabetes. Du går bogstaveligt talt den ekstra mil i kampen mod diabetes.

Klik her og tilmeld dig TeamWalk 2023

Kommende TeamWalk arrangementer

Se alle TeamWalk ture
Helle Web

Mød en TeamWalk'er: Helle Melgård

Holdleder TeamWalk Vest / Aarhus. 56 år. HR-chef.

Hvorfor skal man melde sig til TeamWalk?

Det er det her med at komme ud og få rørt sig og få nogle gode oplevelser i de her gå-fællesskab. Det er ikke alle på holdet, der har diabetes, så man skal bare melde sig til. Vi har det rigtig sjovt – der er mange gode grin og gode oplevelser på tværs af alder og interesser. Og så synes jeg, at det er vigtigt, at vi får samlet ind, så vi kan forske noget mere i diabetes.

Spørgsmål og svar til TeamWalk

  Spørgsmål og svar til TeamWalk
 • Hvornår går vi?

  + -

  Træning og indsamling starter medio februar og løber frem til primo september 2023.

  Selve finaleturen afvikles på Bornholm fra fredag den 1. september til og med mandag den 4. september 2023.

 • Hvor mange kan deltage?

  + -

  Det er ikke et krav, at der skal være et bestemt antal deltagere, men som udgangspunkt vil der være 8-20 deltagere pr. lokale hold.

  Der vil blive oprettet hold i hver region.

 • Hvem finder deltagerne til holdene?

  + -

  TeamWalk administrationen og den lokale holdleder har i fællesskab ansvar for at rekruttere deltagere til de enkelte hold.

 • Hvad er holdlederens rolle?

  + -

  Hvert lokalt TeamWalk hold skal have to holdledere. 

  Holdlederne understøtter sammenholdet på det lokale hold med planlægning af fællesture, sociale arrangementer, indsamling. Som holdleder skal du gerne være en, der er god til at motivere og dyrke fællesskabet omkring indsamling og vandring. 

  Hvert hold består af mellem 8 og 20 deltagere, som du som holdleder har kontakten til. Holdet skal stå for lokale vandreture og deltage i regionale og nationale vandreture med andre hold. Turene skal lægges op på den lokale Facebook-gruppe med minimum 4 ugers varsel, så vi sikrer at så mange som muligt kan gå med fra gang til gang. 

  Holdet skal i løbet af året stå for indsamling og være med til at finde sponsorer, der vil støtte TeamWalks indsamling til det livsvigtige arbejde for børn og voksne med diabetes, samt forskning i og oplysning om diabetes. Denne indsats koordineres af holdlederne med støtte fra TeamWalk administrationen. 

 • Hvad er deltagernes rolle, og hvordan bliver jeg tilmeldt?

  + -

  For at være en del af TeamWalk skal man være over 18 år. Man forpligter sig til et socialt gå-fællesskab, der indsamler midler til børn og voksne med diabetes, samt forskning i og oplysning om diabetes og træner op til finaleturen på Bornholm, den 1. september – 4. september 2023.

  Du kan tilmelde dig lige her

  Spørgsmål eller andre henvendelser, skriv til info@teamwalk.dk.

 • Hvordan samler holdene penge ind?

  + -

  Alle deltagere i TeamWalk skal oprette en personlig indsamling til fordel for børn, unge og voksne med diabetes.

  Indsamlingen oprettes her 

  Du kan få hjælp til at oprette din indsamling ved at kontakte projektleder Mette Mørck Mortensen, på e-mail: mmo@diabetes.dk eller telefon 41918843.

  Derudover arbejder holdene i fællesskab om at finde sponsorater hos virksomheder og samarbejdspartnere. Holdlederne og Diabetesforeningen står for at koordinere denne indsats.

  Andre fundraisingaktiviteter kan forekomme, og der er stor frihed til at de enkelte hold finder kreative løsninger på indsamlingen til #diabeteskampen.

 • Hvornår er der ansøgningsfrist til TeamWalk?

  + -

  Ansøgningsfrist er senest søndag den 14. maj 2023 (som også er årets TeamWalk dag 2023). 

 • Hvad koster det?

  + -

  Deltagelse i TeamWalk er gratis. Dog forventes der en brugerbetaling på finaleturen til Bornholm, som bl.a. vil dække kost og logi m.m. Derudover vil der være mulighed for tilkøb af en tøjpakke til ca. 1000,- kr.

 • Hvordan får jeg mere info?

  + -

  Du kan læse mere om TeamWalk her

  Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til info@teamwalk.dk eller ringe til Diabetesforeningen på telefon 66 12 90 06 (på hverdage fra kl. 9-15).

Motion

Tilmeld vandreturen på Bornholm

TeamWalk 2023 afsluttes med en fantastisk 3-dages vandretur på Bornholm den 1.-4. september 2023. Her kan du læse mere om turen, samt overnatningsmuligheder og priser. 

Klik her og tilmeld dig
Støtte2

Støt børn med diabetes

Når du går for TeamWalk, er du med til at indsamle midler til børn med diabetes og deres familier, samt støtte forebyggelse og forskning i diabetes. Her kan du se, hvordan du kan oprette en indsamling, støtte deltagernes egne indsamlinger, eller blive sponsor for TeamWalk.

Klik her og støt
Arthur-Emil
To-årige Arthur-Emil fik type 1-diabetes, da han var kun 11 måneder. Foto: Privat

Bliv sponsor for TeamWalk

TeamWalk-deltagere går den ekstra mil i kampen mod diabetes, og som virksomhedssponsor, kan du vise din opbakning til TeamWalk og #diabeteskampen. Holdenes indsamlede midler går direkte til støtte for børn med diabetes og deres familier, samt til forskning i og forebyggelse af diabetes.

Pengene går blandt andet til støtte til børn som Arthur-Emil, som fik type 1-diabetes, da han var 11 måneder gammel.

Som sponsor for TeamWalk støtter du dit lokale hold i kampen imod diabetes. Du har mulighed for at få dit logo på holdets tøj, du kan få et støttelogo til brug i mailsignaturer og på web, og du får et diplom som tak for din støtte. 

Klik her og se sponsorpakker

Motion

Kom med på TeamWalk

Har du lyst til at blive en del af et aktivt fællesskab og engagere dig i indsamlingen til TeamWalk 2023? Så tilmeld dig via knappen her. Vi glæder os til at gå for en fremtid uden diabetes sammen med dig!

Klik her og tilmeld dig

Kontakt os

Har du spørgsmål til TeamWalk 2023? Skriv til os på info@teamwalk.dk.