MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Æggesalat

Fremgangsmåde

Hak æggene fint. Skær kartoflen i små tern. Skær ananas i små stykker.

Bland ingredienserne sammen, og tilsæt karry og syrnet mælkeprodukt. Vend fintklippet karse i, og smag til med salt og peber.

Servering
Server æggesalat som fyld i en fuldkornsbolle eller rugbrød med grøntsager til.

OBS
Næringsberegningen for æggesalat er uden sandwichbrød.

  • Madpakke og pålæg
  • Pr. person: Energi 350 kJ, Kulhydrat 7 g, Fedt 3 g, Kulhydrat pr. 100 g 8 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 2 kogte æg (ca. 120 g)
    • 1 kogt kartoffel (ca. 75 g)
    • 2 skiver ananas i egen lage (ca. 75 g)
    • ½ tsk. karry vælg karry efter smag
    • 100 g. syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
    • ½ lille bakke karse
    • salt, peber
  • Pynt
  • Salatblade og karse

Fremgangsmåde

Hak æggene fint. Skær kartoflen i små tern. Skær ananas i små stykker.

Bland ingredienserne sammen, og tilsæt karry og syrnet mælkeprodukt. Vend fintklippet karse i, og smag til med salt og peber.

Servering
Server æggesalat som fyld i en fuldkornsbolle eller rugbrød med grøntsager til.

OBS
Næringsberegningen for æggesalat er uden sandwichbrød.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes