MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Diabetesforeningens Behandlerpris

Du kan være med til at pege på, hvem der skal have Diabetesforeningens Behandlerpris 2020. Prisen uddeles på foreningens delegeretmøde 16. maj 2020.

Rigtig mange behandlere gør en stor forskel i dagligdagen for mennesker med diabetes. Det er for eksempel sygeplejersker, diætister, fodterapeuter og læger der ofte yder en ekstra indsats for, at du skal få så godt og normalt et liv som muligt.

Dem ønsker Diabetesforeningen at hædre. Vi har derfor i 2018 indstiftet Diabetesforeningens Behandlerpris på 25.000 kroner. Den gives til en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for diabetesområdet.

Diabetesforeningen ønsker at fremhæve et enestående eksempel med det formål at inspirere andre til at give mennesker med diabetes optimal behandling, pleje, støtte, uddannelse og motivation.

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen i år. Indstil din kandidat med en kort begrundelse for hvorfor. Du kan ikke indstille kandidater, som du har et kommercielt eller familiemæssigt forhold til.

Behandlerprisen er på kr. 25.000, heraf kr. 20.000 til et diabetesrelevant projekt på arbejdspladsen og kr. 5.000 en personlig gave.

Send din indstilling senest mandag 30. marts 2020 til:

Anne-Marie Karin Wegener, seniorfaglig rådgiver på amk@diabetes.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anne-Marie på 63 12 90 66.

"De er som mine egne børn"

Læs om diabetessygeplejerske Jane Hoffmann, der var den første modtager af Diabetesforeningens Behandlerpris i 2018.
Læs mere om Jane Hoffmann

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes